Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif bir gölge var gördüm canım 8 gün çok daha varsa ozamana kadar tam belli olur inşllahKızlar adete 8 gün var sizce Birseyler var mıdır
Var canım çizgi hafif gölge gibiKızlar bir de efektli çektim ama sizce var mı ya daha en erken sekiz gün var adete
İnşallah bu sefer nasip olmuşturİnşallah arkadaslar çok çok uzun bir süredir istiyoruz
inşallah vardır cnm resimde tam göremedim benEki Görüntüle 2632265 benimde adete 8 gün bu test. İlk yada beklemiş idrar değil. Ama ilk defa bir gölge gibi çıktı. Var mıdır.
Çok çok zor görünüyor resim çekince iyice görünmüyor. Ama içime bir umut doğdu.inşallah vardır cnm resimde tam göremedim ben
Benimde öyle çok belirgin bile değil ama insan ümitleniyorÇok çok zor görünüyor resim çekince iyice görünmüyor. Ama içime bir umut doğdu.
VarrrrrKızlar bir de efektli çektim ama sizce var mı ya daha en erken sekiz gün var adete
Yarım saat sonra çektim ama bir gün önceki yaptığım testte hiç birşey yoktu tamamen beyazdıCatlatma ıgnesı fılan olmasıysanız bı cızgı var.ne kadar sure sonra cektınız fotografı
Beni soruyorsanız hayır hiç iğne falan vurulmadım. İlk beş dakikada ben fark ettim ama biraz geçince daha netleşti.Catlatma ıgnesı fılan olmasıysanız bı cızgı var.ne kadar sure sonra cektınız fotografı
Kesinlikle. Bekleyen herkes güzel haber alır inşallah.Benimde öyle çok belirgin bile değil ama insan ümitleniyor