- 22 Kasım 2016
- 186
- 183
- 23
- Konu Sahibi Buse01102016
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin tabikide :) hayirli olsunAdetime daha 1 hafta var . Ama idrar ile hamilelik testinin ilişkiden 15 gun geçtikten sonra çıkabileceğini okudum. Test yaptım 2. Çizgi resimdede görüleceği üzere silik çıktı . Sizce hamilemiyimdir ? Böyle bir tecrübesi olan var mı?
Canim benimde boyleydi adet tarihime de 3 gun var yarin kan testi vericem bakalimAdetime daha 1 hafta var . Ama idrar ile hamilelik testinin ilişkiden 15 gun geçtikten sonra çıkabileceğini okudum. Test yaptım 2. Çizgi resimdede görüleceği üzere silik çıktı . Sizce hamilemiyimdir ? Böyle bir tecrübesi olan var mı?
Bu 15 gun onceki iliskiden degil yalniz. Hemen cikmaz o. Bir ay onceki bi iliskiden olsa gerek. Velhasili sonuca bakalim hayirli olsun saglikla kucaga insallahAdetime daha 1 hafta var . Ama idrar ile hamilelik testinin ilişkiden 15 gun geçtikten sonra çıkabileceğini okudum. Test yaptım 2. Çizgi resimdede görüleceği üzere silik çıktı . Sizce hamilemiyimdir ? Böyle bir tecrübesi olan var mı?
Merhaba şuan bende de bu şekilde bir durum var hamile misiniz acaba merak ettimMerhaba arkadaşlar ben adetime 3gün varken belirtilerden dolayı test yaptım ama çok fazla silik çıktı sadece çizgi fotoğrafını koyucağın ama sonuçtan emin olamadım yardımcı olursanız sevinirimfotoğrafta çok dikkatli bakıldığında görünüyor normalde daha iyi görünüyor
Testler bozuk muhtemelen çizgi dağılmış fazla idrar damlarmış olabilirsiniz. 2-3 damla damlatmaniz lazim. Burada hamilesiniz veya değilsiniz diyemeyiz testler geçerli değil. Tekrar yapın az idrar damlatinSelam aleyküm hanımlar lütfen yardımcı olun mavi olanı yeni yptım 10 dk sonra böyle oldu ilkin pembeydi. Acil cvp
Aleyküm selam. Canım test hatalı yüksek ihtimal.Selam aleyküm hanımlar lütfen yardımcı olun mavi olanı yeni yptım 10 dk sonra böyle oldu ilkin pembeydi. Acil cvp
Silik çizgi var gibi. 2 gün sonra testi tekrarlayınMerhaba arkadaşlar ben adetime 3gün varken belirtilerden dolayı test yaptım ama çok fazla silik çıktı sadece çizgi fotoğrafını koyucağın ama sonuçtan emin olamadım yardımcı olursanız sevinirimfotoğrafta çok dikkatli bakıldığında görünüyor normalde daha iyi görünüyor
. Adetim 6 gün varken.. Kanda 0,4 hamilelik başlagıç dihebilirz dedi doktor Kanda tekrar istedi test baya belirginTestler bozuk muhtemelen çizgi dağılmış fazla idrar damlarmış olabilirsiniz. 2-3 damla damlatmaniz lazim. Burada hamilesiniz veya değilsiniz diyemeyiz testler geçerli değil. Tekrar yapın az idrar damlatin