Hamilelik testinde beyaz çizgi

Basak 17700

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
61
9
1
24
Mbr ben test yaptım hiç birşey çıkmadı ama 2 3 saat sonra bir Beyza çizgi belli belirsiz çıkmış bide adetim yeni bitti ama ara ara kahverengi akıntı geliyo hamile olabilirmiyim

Beyaz çizgi testin kendi çizgizi. Belirli bir zaman durunca çikiyor oyle. Pozitif olsaydı mutlaka renklenmesi lazımdi

Hem 2-3 saat sonra bakılan sonuç geçersiz. Ilk 5 dakika önemli. Daha doğru düzgün yumurtlama gününe bile girmemişsin.

Selam.. aynı testin beklediğindeki değişimi.. ilk yaptım renklenme fln yok net 1 tane.. 2 3 saat sonra test kuruduğunda silik pembe çizgi kaldı 2. Olarak..
Bugün de regl oldum bekleyince sonuç hatalı olabilir yani

Eklentiler

• 20190724_191113.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190725_092432.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 58
Selam.. aynı testin beklediğindeki değişimi.. ilk yaptım renklenme fln yok net 1 tane.. 2 3 saat sonra test kuruduğunda silik pembe çizgi kaldı 2. Olarak..
Bugün de regl oldum bekleyince sonuç hatalı olabilir yani
Belki üstüne görmüşsündür

Adetiniz yeni bittiyse maalesef hamilelik değildir. Lekelenmeler için ya gününüz uzadı ya da kadın hastalıklarıyla ilgili bir problem var. Eğer geçmezse doktora gidin. Benimde bi kaç ay önce olmuştu. Yanılmıyorsam 5 gün sonra lekelenme şeklinde başlayıp bi kaç gün bu şekilde devam edip sonra yeniden adet olmuştum. Kist çıkmıştı. İlaçlı tedaviyle bir ayda tedavimi olmuştum. Hamilelik için ancak bir sonraki adet tarihinizde bu lekelenmelerin olması lazım ki şüphe edebilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…