hamilelik testinde ikinci cizgi silik

canım bende hamileyim ve lekelenme bendede var malesef :( ilk gebeliğimdede ilk 3 ay sürekli lekelenmlerim oldu ama sağlıkla dünyaya geldi bebeğim.inşallah bundada sorun çıkmaz.hamile olabilrsin canım bazı testler yanlış sonuç verebiliyor 1 kere başıma geldi.ama genelde doğru sonuç veriyor.testini tekrarlayabilirsin.fotoğrafını koyabilrsen koysana öle daha net yorum yapmış oluyoruz.

iste fotosu insallah net gorunuyordur

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx.webp
    $GetAttachment.aspx.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 8.332
benim yaptığım testtede aynen böyle ikinci çizgi silik çıkmıştı cnm ben dayanamadım hastanede kan testi yaptırdım vee şu anda 8 aylık hamileyim :)) bekleyebilirseeen bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarla bekleyemezsen hastanede kan testi yaptır cnm en doğru sonucu o veriyo :) bu silik çıkmasının genelde nedeni sadece hamilelikte vücutta salgılanan bhcg hormonunun daha yeni yeni salgılanıyo olmasıymış doktorum öyle demişti... ben öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeğim...

çıkmış bariz görunuyor valla inş.kan testindede çıkar.doktora neden gidemiosn git yaptr hmen bi kan testi

gözün aydin olsun;)

nerede yaiyorsunuz? insan nerden anliyacakki tam üc aylik oldugunu, hem ne malum allah göstermesin bebeisin birseyi varsa niye daHA ÖNCE BAKMIYORLAR!

Mesajim eksik cikmis 6 gundur Cok Az kanamam oluyor sabahta test yaptim ikinci cizgi silik cikti banada fikir verebilir misiniz

cnm bariz sekilde cıkmış hamilesin ama kanamm var demişsin ihmale gelmz
bende 11 haftalk hamişim bende leke oldu dr progestron verdi
dinle dedi sende ihmel eetme ağır iş yapma ve bolbol dinlen :49:

canım benimde aynı silik ikinci çizgi çıkmıştı adetimden bir gün önce ertesi gün doktora gittim kan testinde Beta hcg 293 çıktı yani 3,5 haftalık hamileymişim.buarada lekelenmeler için yerleşme kanaması olurmuş sanırım.ama şuan 1 ay kendine çok çok dikkat etmelisin biryere uzanma birşey kaldırma hatta derlerki 6 tane yumurtadan daha ağır birşey taşıma özelliklede lekelenmen varsa çok hassas bir dönemdesin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tebrikler canım hamilesin :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet hamilesin yanlız lansmanı varsa düşük riskin var malesef ben ocakta bir düşük yaptım. Şubatta yine hamile kaldım bundada kanama olrdu kahve rengi lekeyle başlayıp kirmiziya döndü. Bol bol şu iç yemek ve dus bide ev dışındayataktan kalkma. Ben o şekilde atlattım suan bide progestan kullandım çok şükür durdu kanamalarim

Tesekkurler cevaplariniz icin ben hollandada yasiyorum burdada boyle bir sistem var beklemem gerekiyor ilk Once aile hekimine gitmem lazim eger dr uygun gorurse giderim hastaneye Cok mutlu oldum hamile olabilirsin demisiniz tamam Cok dikkatli olurum

Back
X