hamilelik testinde ikinci cizgi silik

Merhaba arkadaşlar idrar testi yaptım silik çıktı lan testi yaptım 22.5 çıktı gebelik var dedi ama hcg düşük biraz dedi yükselmesi lazımmış normal bir gebelikse eğer yardımcı olurmusunuz aynı durumu yaşayanlar lütfen cevap versin

Merhaba arkadaşlar idrar testi yaptım silik çıktı lan testi yaptım 22.5 çıktı gebelik var dedi ama hcg düşük biraz dedi yükselmesi lazımmış normal bir gebelikse eğer yardımcı olurmusunuz aynı durumu yaşayanlar lütfen cevap versin
Merhabalar ben de yaşıyorum aynı şeyi kimyasal gebelik olduğunda hcg değeri yükseliyor sonra adete yakın yavaşca azalıyor ve adet oluyorsun o yüzden değer böyle küçük çıktığında takip edin diyorlar. Ben de Salı günü kan verdim 15 çıkmıştı, Perşembe tekrar kan verdim 78 çıktı haftasonu tekrar gideceğim test için. Önemli olan iki günde bir en az ikiye katlıyor olması düşük olması önemli değil. Yani 22 çıktıktan iki gün sonra tekrar kan ver 50 civarı birşey çıkarsa normal demektir. İyice yükselene kadar sürekli takip etmek gerekiyor. Ama iyi düşünelim iyi olsun :)

Ben bir yandan her sabah idrar testiyle de kontrol ediyorum çizgim her gün daha da koyulaşıyor böylece hcg değerimin arttığını anlıyorum stres yapmamış oluyorum önemli olan sakin olup stres yapmamak :)

İkinci çok silik ama gozukuo hamilemiyim ???

Eklentiler

• IMG_20210521_211713.webp
    IMG_20210521_211713.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 44
benim yaptığım testtede aynen böyle ikinci çizgi silik çıkmıştı cnm ben dayanamadım hastanede kan testi yaptırdım vee şu anda 8 aylık hamileyim :)) bekleyebilirseeen bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarla bekleyemezsen hastanede kan testi yaptır cnm en doğru sonucu o veriyo :) bu silik çıkmasının genelde nedeni sadece hamilelikte vücutta salgılanan bhcg hormonunun daha yeni yeni salgılanıyo olmasıymış doktorum öyle demişti... ben öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeğim...
Kac dakikada cikti silik cizgi sizde bendede ciktita bilemedim

Back
X