Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm..adetimin 30. günü test yaptım ilk 10-15 dk bişey çıkmadı evden çıkmam gerekiyordu.akşam döndüğümde silik bi çizgi gördüm.
bu şekilde olup hamile olan varmı?
bende aynı şey oldu çok heycanlandım ve hamile deilmişim zaten uzun süre bekletilen test sonucundaki sonucu dikkate almayın diyot ama sen yine bi test yaptır istersen işini garantiye al hakkında hayırlısı olsun canım...
uzun süre sonra idrar kuruduğu için ikinci çizginin olduğu yer belirginleşio
bende de oluo ama doğru sonuç olmuo canım
bir arkadaşımda olmuştu hamileydi gerçekten kanda baktırdı sonra...
bende de test yapmıştım ilk başta çıkmadı 1 saat sonra baktığımda çok silik bir çizgi vardı.. testi tekrar yaptım onda 5 dk içinde belirdi ama o çizgide çok silikdi.. sonra kan tahlili yaptırdım ve gebe olduğum ortaya çıktı..
kızlar bende ılk yaptıgımda cok sılık bı cızgıydı sonra kanda baktırdım hamıleyım nerdeyse dogum zamanım geldı rabbım hepınıze hayırlı evlatlar nasıp kısmet etsın
canım çift cizgi hamılelıktı dımı ay cok heycanlıyım ama bılmıyorum dıyolarkı pozıtıf bıle yanıltr doktora gıttım oyle bır sey asla olamaz yanılma negatıf cıkıpta hamile oldunu bılmeyenlerde dedı cok korkuyorum