Hamilelik testinde silik çizgi ne anlama geliyor?

nevarneyoksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
12
0
36
26
2 defa hamilelik testi yaptım birinde çok az silik çizgi çıktı. 2. De ise bir öncekinden daha net çıktı. Bugün akşam 6 da test alıp yaptım bu sefer negatif çıktı kafam karıştı yarın erken gebelik testi alacağım bir fikri olan var mı? Hamile miyim acaba değil miyim

Testin markası ile alakalı olabilir. Yenilemeden bilemezsin.

2 defa hamilelik testi yaptım birinde çok az silik çizgi çıktı. 2. De ise bir öncekinden daha net çıktı. Bugün akşam 6 da test alıp yaptım bu sefer negatif çıktı kafam karıştı yarın erken gebelik testi alacağım bir fikri olan var mı? Hamile miyim acaba değil miyim
Sabah ilk idrarla yaptığım doğru sonuç verir. Testte silik de olsa çizgi varsa hamilesiniz tebrikler 🥰

Nasip olsun inşallah artık. Salı günü sezaryen az kaldı sonra sırayı yeni annelere devredicez. Çok sağol canım 😍
bir avazda olsun bitsn inşallaah 🙏🏻 biz sırayı almaya her daim hazırız yeterki bebişler gelsin. herkese çok yardımcı oluyosun eminim bi
çok kişinin duasını almışsındır farkında olmadan. şimdiden analı babalı büyüsün minik 😇

Sabah ilk idrarla yaptığım doğru sonuç verir. Testte silik de olsa çizgi varsa hamilesiniz tebrikler 🥰
İlk test yaptığımda hafif çok hafif kendi kendime görüyorum sandım hatta çizgiyi daha sonra ertesi gün yine yaptım bu sefer de diğerine nazaran biraz daha hafif silik ama diğerine nazaran tam görüyorum diyebileceğim şekilde gördüm 2 gün geçti bugün saat akşam 6 da yaptım negatif çıktı anlamadım aşırı kafam karıştı belki test ucuzdu diye bilmiyorum predictor diye erken gebelik testi varmış onu deneyeceğim bir de

Testinizin resmini atarmisiniz

bir avazda olsun bitsn inşallaah 🙏🏻 biz sırayı almaya her daim hazırız yeterki bebişler gelsin. herkese çok yardımcı oluyosun eminim bi
çok kişinin duasını almışsındır farkında olmadan. şimdiden analı babalı büyüsün minik 😇
İnşallah canım çok sağol. Nasibinde olana gelcek bebiş kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Bazen özelden de geliyo gebelik haberleri seviniyo insan işe yarıyo demek ki bişeyler ne mutlu diyo insan.

Kızlar reglim 6 gün kala yaptım test sonuç böyle çıktı. Fikirleriniz neler

Eklentiler

• IMG_20201005_214730.webp
    IMG_20201005_214730.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 227
  • Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 222
Biraz daha bekleyip öyle yaptırayım diyorum bu arada karnım çıkıcak gibi reglime 5 gün var ama adet sancısını bildiğin çekiyorum kasıklarım da ağrıyo

Back
X