- 29 Ocak 2018
- 35
- 15
- 18
- 31
- Konu Sahibi dilandrdyk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test bozuk bidaha gap derimArkadaşlar aşılama oldum 10 gün önce dayanamayıp test yaptım ama anlayamadım sizce hamilelik var mı
Cift cizgi bariz belli canim hayırlı olsun.Kızlar yorum yapın bana daha çok erken tutmuş mu Eki Görüntüle 2272435
Yaa son adet 12 Mayıs adetten sonra 3 ilişki oldu sadece ayrıca pko var bende ama daha önce Doğum yaptığım İÇİN eskisi gibi olmadığını söyledi doktor ayrıca Çarşamba doktora kontrole gittim bir tane yumurta vardı oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu da dün vurdum kendime bu geceyi değerlendirecektimCift cizgi bariz belli canim hayırlı olsun.
Kac gun vardi adetine.
Canim iğnenin etkisidir o zaman maalesef ki yoksa daha yeni bitmiş adet yumurtlama zamani cok iyi değerlendir.Yaa son adet 12 Mayıs adetten sonra 3 ilişki oldu sadece ayrıca pko var bende ama daha önce Doğum yaptığım İÇİN eskisi gibi olmadığını söyledi doktor ayrıca Çarşamba doktora kontrole gittim bir tane yumurta vardı oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu da dün vurdum kendime bu geceyi değerlendirecektim
İğnenin etkisi değerlendir 13 gün sonra test yap cnmKızlar yorum yapın bana daha çok erken tutmuş mu Eki Görüntüle 2272435
Teşekkür ederimCanim iğnenin etkisidir o zaman maalesef ki yoksa daha yeni bitmiş adet yumurtlama zamani cok iyi değerlendir.
İnşaAllah teşekkürlerİğnenin etkisi değerlendir 13 gün sonra test yap cnm
İnşaAllahAdetine yakın test yap canım.
İnşallah vardır ♥
Amin inşaAllah canımAdetine yakın test yap canım.
İnşallah vardır ♥