Hamilelik testinden anlayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
719
123
30
istanbul
Adetime 3 gün var test bu şekil çıktı. Gebelik var mı acaba ? Böyle görüp hamile olan varm. İlk fotoğraf kurumamış hali. 2. Fotoğraf kuruduğunda

Eklentiler

• 922C18F1-DE45-4ADF-8B90-B02D7FDB69B3.webp
    922C18F1-DE45-4ADF-8B90-B02D7FDB69B3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 6841C94C-2612-45BC-8400-F9DEB47F56EB.webp
    6841C94C-2612-45BC-8400-F9DEB47F56EB.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 62
Adetime 3 gün var test bu şekil çıktı. Gebelik var mı acaba ? Böyle görüp hamile olan varm. İlk fotoğraf kurumamış hali. 2. Fotoğraf kuruduğunda
Olabilir ama çok erken yapmışsın test çünkü kimyasal gebelik de olabilir sen adetinin 10 gün geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsın

2. Fotoğraftaki geçersiz hale gelmiş zaten ama 1. De var gibi. Birkaç gün sonra tekrar yapın

Olabilir ama çok erken yapmışsın test çünkü kimyasal gebelik de olabilir sen adetinin 10 gün geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsın
Ben tüp bebekle hamile kalabiliyordum sorun yoktu ama doğal olmuyodu. Trstlerim her zaman negatifti göğüs ağrısı ve sırt ağrısı yaşayınca şüphelendim 3 hamilelik geçirdim tip bebek düştü hep ordan benzettim belirtileri bakınca inanamadım çünkü ben hep tedaviyle kalıyorsum

Ben tüp bebekle hamile kalabiliyordum sorun yoktu ama doğal olmuyodu. Trstlerim her zaman negatifti göğüs ağrısı ve sırt ağrısı yaşayınca şüphelendim 3 hamilelik geçirdim tip bebek düştü hep ordan benzettim belirtileri bakınca inanamadım çünkü ben hep tedaviyle kalıyorsum
Olabilir belki bir mucize olur ama ilk idrarla yap bide bekle haaa istersen yarın git beta ver

İlk 10 dakika içinde mi çıktı

Back
X