27 yasindayim ve 1 yillik evliyim.tek cocugum bu yuzden icimi dokup biraz akil alisverisi yapabilecegim insanlara ihtiyacim var sanirim. sizlere de oldu mu hem isteyip hem cesaret edememek ? Ne kadar okursan hep kendini eksik hissetmek her seyi ogrenmek istemek.sonraaaaa dogum korkusu vs?
Bir yandan benim gibi tek kalmasin diye hemen dogurma istegi bir yandan dogurmasamda olurmus hissi...
Bir de henuz denemedim ama ilk denemede hamile kalanlar var mi :)))))
Gecen ay bana saglik ocagi degerlerim dusuk diye b12 verdi bakti yeni evlisin sana folik asit ve demirde verecegim dedi onlarida kullandim simdi bebek dusunuyorum kendime bir doktor edinmeliyim ve neleri yapmaliyim ?
(Ankara'da doktor ve hastane onerilerinizide beklerim .)
Cok tesekkurler.ben de aynen bu sekilde dusunuyorum erteledikce 2.cocuk icin gec kaliyorum diyorum.sizinde ilk mi olacak ?sanirim bu aylardab itibaren deneyecegim :))Tek değilsin. Herkes bir yanını eksik hisseder. Ama hiç bir zaman tam hissedemezsin. Evet bende doğumdan, çocuk sorumluluğundan korkuyorum cesaret edemiyorum. Peki nereye kadar kaçacağız? Eğer gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorsanız geç kalmayın derim. Çünkü bizler sanıyoruz ki korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağız. Ne yazık ki bazen öyle olmuyor. Sağlık ocağından gerekli vitaminler verilmiş. Bir de kadın doğuma muayene ol derim. Ankara'da Tolga Ecemiş var. Tavsiye edebileceğim bir doktor.
Benimde 1 yil oldu ama hic denemedik acikcasi cocuk icin erken dedik hep bende de ya olmazsa hisleri kiiii hemen olmayabiliyor bir arkadasta bu mantikla ilk denemede hamilr kalmis cok gulmustum:) insallah kisa zamanda siz de kavusursunuzherkeste olabiliyor bu his yani çocuk istemeye başladğınızda acaba bakabilicekmiyim beni engeller mi o sorumluluğu alabilicek miyim diye çok sıkıntıya düşüyor insan sonra hoop bir bakmışssınız aradan 2 yıl 3 yıl geçmiş haydi olmuyor tedaviye şimdi deli gibi istiyorum ama nasip olmuyor malesef evliliğimin 1.yılından sonra bunları yaşadım :)
Evet benimde ilk. Hep korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi sanıyordum ama ne yazık ki öyle olmuyormuş. Dediğiniz gibi 2. çocuğu düşünene biri için geç bile. Bence vakit kaybetmeden denemeye başlayın, tabi nacizane fikrim.Cok tesekkurler.ben de aynen bu sekilde dusunuyorum erteledikce 2.cocuk icin gec kaliyorum diyorum.sizinde ilk mi olacak ?sanirim bu aylardab itibaren deneyecegim :))
Denemedim aklımda bile yoktu ama ilk birliktelikte hamile kaldım hic dusunmeyin aklınızda yokken bi anda oluveriyo hayırlısı olsun hakkınızda27 yasindayim ve 1 yillik evliyim.tek cocugum bu yuzden icimi dokup biraz akil alisverisi yapabilecegim insanlara ihtiyacim var sanirim. sizlere de oldu mu hem isteyip hem cesaret edememek ? Ne kadar okursan hep kendini eksik hissetmek her seyi ogrenmek istemek.sonraaaaa dogum korkusu vs?
Bir yandan benim gibi tek kalmasin diye hemen dogurma istegi bir yandan dogurmasamda olurmus hissi...
Bir de henuz denemedim ama ilk denemede hamile kalanlar var mi :)))))
Gecen ay bana saglik ocagi degerlerim dusuk diye b12 verdi bakti yeni evlisin sana folik asit ve demirde verecegim dedi onlarida kullandim simdi bebek dusunuyorum kendime bir doktor edinmeliyim ve neleri yapmaliyim ?
(Ankara'da doktor ve hastane onerilerinizide beklerim .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?