- 16 Temmuz 2021
- 389
- 161
- 18
- 31
- Konu Sahibi Alaz_ Alaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adet günüm yarın elimde ovulasyon testim var bi yapayım dedim böyle çıktı
Kızlar adet günüm yarın elimde ovulasyon testim var bi yapayım dedim böyle çıkt
Test silik çıkmış, hamilelik var canım. Senin adına çok mutlu oldum.Kızlar adet günüm yarın elimde ovulasyon testim var bi yapayım dedim böyle çıktı
Canım benim bu ovulasyon testi ama yani LH Gebelik testi DEĞİLTest silik çıkmış, hamilelik var canım. Senin adına çok mutlu oldum.
Yinede hamilesin sözün çok hoşuma gitti Allah razı olsunTest silik çıkmış, hamilelik var canım. Senin adına çok mutlu oldum.
İnşallah hamilesindirYinede hamilesin sözün çok hoşuma gitti Allah razı olsun![]()
Sen de Allah razı olsun canım. Yarın birde kan testi yaptır. Kesin sonuç al, doktora gidersin sonra.Yinede hamilesin sözün çok hoşuma gitti Allah razı olsun![]()
İyide sadece ovulasyon testi yaptım ama gebelik testi yapmadımSen de Allah razı olsun canım. Yarın birde kan testi yaptır. Kesin sonuç al, doktora gidersin sonra.
Canım testin bozuk benceTest yaptırdım ama sonucu bilemedim. Kaç gündür kasık agrım bas dönmem olduğu için yaptım hamilelik var mı sizce
Eki Görüntüle 2908625
Hayırlısı neyse o olsun öyle düşün ve hayırlısı ne zamansaPazartesi yaptıracağım ama hüsran olmasından korkuyorum. Hiç olmadım ve olacak gibi de değil. Her ay ishal olur, sonra adet olurdum. İshal bile yok, vargibi ama korkuyorum.