Hamilelik var mı anlayanlar bakabilir mi lütfen?

Haticel Kubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
68
37
3
33
Reglime iki üç gün var.. yukarıdaki gebelik aşağıdaki ovulasyon testi.birsey var mıdır acaba?
IMG_20210115_225042.webp

Hayirli olsun ❤️ Rabbim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin 🤲🏻
Testi adet geciktikten sonrami yaptiniz?

Bir saat sonra cikmasi supheli bir durum. Ben bu kadar acelesi olup hayirli olsun diyemem dogrusu ama insallah gonlunuze gore olsun. Sonrasindaki hayal kirikligi cok zor cunku.

Bir saat sonra cikmasi supheli bir durum. Ben bu kadar acelesi olup hayirli olsun diyemem dogrusu ama insallah gonlunuze gore olsun. Sonrasindaki hayal kirikligi cok zor cunku.
Çok sağolun.. haklısınız ama insan tutamıyor kendini bazen..bende hayal kırıklığı yaşamamak için çok kaptirmamaya çalışıyorum emin olamıyorum

Hayır daha adete üç gün var evde test vardı öylesine denedim bir saat sonra ovulasyon testine baktım iksi de o şekilde çıktı
Gerçi beş dakikadan sonra sonuçlar aldatıcı olur .

Ben bı saat sonra baktım diyeceğinizi tahmin edemedim hamilesiniz tebrikler dedim de testlerin arkasında beş dakika on dakika filan yazdığını bile bile nasıl bı saat sonra bakakbiliyorusunuz ?

Gerçi beş dakikadan sonra sonuçlar aldatıcı olur .

Ben bı saat sonra baktım diyeceğinizi tahmin edemedim hamilesiniz tebrikler dedim de testlerin arkasında beş dakika on dakika filan yazdığını bile bile nasıl bı saat sonra bakakbiliyorusunuz ?
Hayır öyle değil ilk etapta öylesine gebelik testi denedim ablama attim var dedi inanamadim bir saat sonra şüphe bıraktı.ovulasyon testini de deneyenler olduğunu duymuştum bende onu da denedim o da çift çıktı

Benimde adetime 3-4 gün var, testi yapsammi diye düsünüyorum... :KK42:

Back
X