- 24 Haziran 2020
- 68
- 37
- 3
- 33
- Konu Sahibi Haticel Kubra
Reglime iki üç gün var.. yukarıdaki gebelik aşağıdaki ovulasyon testi.birsey var mıdır acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gebesinizReglime iki üç gün var.. yukarıdaki gebelik aşağıdaki ovulasyon testi.birsey var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 2762101
Evet gebelik varReglime iki üç gün var.. yukarıdaki gebelik aşağıdaki ovulasyon testi.birsey var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 2762101
Kalbim küt küt pazarteyi nasıl beklicem bilmiyorumEvet gebelik varkan testi verin
Hayır daha adete üç gün var evde test vardı öylesine denedim bir saat sonra ovulasyon testine baktım iksi de o şekilde çıktıHayirli olsunRabbim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin
Testi adet geciktikten sonrami yaptiniz?
bende 3 4 gün bekledim çok sabırsız bi o kadarda güzel bi süreçHayirli olsunRabbim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin
Testi adet geciktikten sonrami yaptiniz?
Bende adete 3 gün kala yaptım bem ovulasyondan şüphelendim t aşırı koyuyduHayır daha adete üç gün var evde test vardı öylesine denedim bir saat sonra ovulasyon testine baktım iksi de o şekilde çıktı
Öyle tabi Rabbim isteyen herkese nasip etsinbende 3 4 gün bekledim çok sabırsız bi o kadarda güzel bi süreç
Adetinizi bekleyipmi test yaptiniz?bende 3 4 gün bekledim çok sabırsız bi o kadarda güzel bi süreç
Baktınız mı peki var mı bir şey?Bende adete 3 gün kala yaptım bem ovulasyondan şüphelendim t aşırı koyuydu
Var tebrikler.Reglime iki üç gün var.. yukarıdaki gebelik aşağıdaki ovulasyon testi.birsey var mıdır acaba?
Eki Görüntüle 2762101
Çok sağolun.. haklısınız ama insan tutamıyor kendini bazen..bende hayal kırıklığı yaşamamak için çok kaptirmamaya çalışıyorum emin olamıyorumBir saat sonra cikmasi supheli bir durum. Ben bu kadar acelesi olup hayirli olsun diyemem dogrusu ama insallah gonlunuze gore olsun. Sonrasindaki hayal kirikligi cok zor cunku.
Gerçi beş dakikadan sonra sonuçlar aldatıcı olur .Hayır daha adete üç gün var evde test vardı öylesine denedim bir saat sonra ovulasyon testine baktım iksi de o şekilde çıktı
Hayır öyle değil ilk etapta öylesine gebelik testi denedim ablama attim var dedi inanamadim bir saat sonra şüphe bıraktı.ovulasyon testini de deneyenler olduğunu duymuştum bende onu da denedim o da çift çıktıGerçi beş dakikadan sonra sonuçlar aldatıcı olur .
Ben bı saat sonra baktım diyeceğinizi tahmin edemedim hamilesiniz tebrikler dedim de testlerin arkasında beş dakika on dakika filan yazdığını bile bile nasıl bı saat sonra bakakbiliyorusunuz ?
Bence bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz..benim tamamen birşey çıkmayacak ne de olsa diyerek öylesine yapmıştım..şuan bile kesin bir şey yok keşke yapmasaydim diyorumBenimde adetime 3-4 gün var, testi yapsammi diye düsünüyorum...![]()