Hamilelik var mı sizce ?

Umudumvarsizsayesinde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
68
19
3
25
Bir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim

Eklentiler

• IMG-20211030-WA0019.webp
    IMG-20211030-WA0019.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20211030-WA0009.webp
    IMG-20211030-WA0009.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 55
Öf moda oldu hee. 🤦🏻‍♀️
Kimse kusura bakmasın ama çok isteyen çok bekleyen kim olursa olsun çift çizgiyi gördüğü gibi test yapar önlem alır gecikmeyi bile beklemezdim silik çizgi görsem burda bı kaç gündür görüyorum geciken ve pozitif görenler kan vermiyor neyi bekliyorlar anlamıyorum

Kimse kusura bakmasın ama çok isteyen çok bekleyen kim olursa olsun çift çizgiyi gördüğü gibi test yapar önem alır gecikmeyi bile beklemezdim silik çizgi görsem burda bı kaç gündür görüyorum geciken ve pozitif görenler kan vermiyor neyi bekliyorlar anlamıyorum
Ben de bu rahatlığı asla anlamıyorum. Bebeği mevzu insanın ya. 🤷🏻‍♀️

Ben de bu rahatlığı asla anlamıyorum. Bebeği mevzu insanın ya. 🤷🏻‍♀️
Ve şuna çok kızıyorum test pozitif gidip kan vermiyor burda soruyor hamilemiyim acaba diye ya biz nasıl bilelim kan vermeden kimse bilemez ki . Dediğin gibi söz konusu bebek hele ki beklenen gebelikse

Ve şuna çok kızıyorum test pozitif gidip kan vermiyor burda soruyor hamilemiyim acaba diye ya biz nasıl bilelim kan vermeden kimse bilemez ki . Dediğin gibi söz konusu bebek hele ki beklenen gebelikse
Kendisi cevap vermedigi icin size sorayim dedim. Niye gidemiyormus acile?

Back
X