- 23 Ağustos 2021
- 68
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi Umudumvarsizsayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorduk çok şükür , umarım kötüye gitmezTestler pozitif. Lekelenmeler yerlesme kanamasi olabilir, kimyasal da olabilir. Kan verip yükselmenin takip edilmesi gerek. Istenen gebelikse umarim her sey yolundadir.
Aynı konuyu ikinci kez açmış bizde diğer konusunda öyle soyledikte gidemem falan yazmışBence acilde kan verin. Progestan filan başlansın.
Öf moda oldu hee.Aynı konuyu ikinci kez açmış bizde diğer konusunda öyle soyledikte gidemem falan yazmış
Var bence kan verinBir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim
Kimse kusura bakmasın ama çok isteyen çok bekleyen kim olursa olsun çift çizgiyi gördüğü gibi test yapar önlem alır gecikmeyi bile beklemezdim silik çizgi görsem burda bı kaç gündür görüyorum geciken ve pozitif görenler kan vermiyor neyi bekliyorlar anlamıyorumÖf moda oldu hee.![]()
Ben de bu rahatlığı asla anlamıyorum. Bebeği mevzu insanın ya.Kimse kusura bakmasın ama çok isteyen çok bekleyen kim olursa olsun çift çizgiyi gördüğü gibi test yapar önem alır gecikmeyi bile beklemezdim silik çizgi görsem burda bı kaç gündür görüyorum geciken ve pozitif görenler kan vermiyor neyi bekliyorlar anlamıyorum
Ve şuna çok kızıyorum test pozitif gidip kan vermiyor burda soruyor hamilemiyim acaba diye ya biz nasıl bilelim kan vermeden kimse bilemez ki . Dediğin gibi söz konusu bebek hele ki beklenen gebelikseBen de bu rahatlığı asla anlamıyorum. Bebeği mevzu insanın ya.![]()
Kendisi cevap vermedigi icin size sorayim dedim. Niye gidemiyormus acile?Ve şuna çok kızıyorum test pozitif gidip kan vermiyor burda soruyor hamilemiyim acaba diye ya biz nasıl bilelim kan vermeden kimse bilemez ki . Dediğin gibi söz konusu bebek hele ki beklenen gebelikse
Bilmiyorum ki yazmamış birsey sadece bu saatte gidemem mi gidilmez mi öyle birşey yazmıştıKendisi cevap vermedigi icin size sorayim dedim. Niye gidemiyormus acile?
Durumunu bilemiyorum, kotu yorum yapmayayim. Belki eşi yaninda degildir. Taksi bile olmayan bir yerde yasiyordur. Yarin sabahtan gider umarim.Bilmiyorum ki yazmamış birsey sadece bu saatte gidemem mi gidilmez mi öyle birşey yazmıştı
Yani inşallah öyledir inşallah yarın giderDurumunu bilemiyorum, kotu yorum yapmayayim. Belki eşi yaninda degildir. Taksi bile olmayan bir yerde yasiyordur. Yarin sabahtan gider umarim.