- 23 Ağustos 2021
- 68
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi Umudumvarsizsayesinde
Bir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün gecikmişsiniz silikmiş testiniz tabiki hamile olabilirsiniz.Bir erken gebelik birde normal test yaptım silik çıktılar , adetim 3 gecikti ama arada adet sancısı çekiyorum birde hafif kahverengi leke geliyor. Yarın test verecegim sormak istedim
Teşekkür ederim3 gün gecikmişsiniz silikmiş testiniz tabiki hamile olabilirsiniz.
Leke bazen normal olmayabilir acile gitseniz şimdi bile gidebilirseniz ilac iğne yapar gecikmişsiniz testte pozitif neyi bekliyorsunuz acaba ? Lekelenmem var gebelik testim pozitif diye acile gitmenizi öneririmTeşekkür ederimadet agrısı ve kahverengi leke normal mi peki
Düşük ihtimaline karşı iğne ve ilaç verir gitseniz iyi olurBu saatte gidemem ki , kötü mü olur ki![]()
Katılıyorum aynısını mayısta yaşamış biri olarak zaman kaybetmeyin bence bana düşmesin diye iğne yapıldı progestan başlandı ona ragmen düştü ama yaşayacak ömrü yokmus tedbiri alıp tevekkülü Allaha bırakmak lazımLeke bazen normal olmayabilir acile gitseniz şimdi bile gidebilirseniz ilac iğne yapar gecikmişsiniz testte pozitif neyi bekliyorsunuz acaba ? Lekelenmem var gebelik testim pozitif diye acile gitmenizi öneririm
Yani sonuçta içim rahat olurdu benim elimden geleni yaptım diye ama o an öyle bı durum yaşasam ve acile gitmesem üzülürdümKatılıyorum aynısını mayısta yaşamış biri olarak zaman kaybetmeyin bence bana düşmesin diye iğne yapıldı progestan başlandı ona ragmen düştü ama yaşayacak ömrü yokmus tedbiri alıp tevekkülü Allaha bırakmak lazım![]()
Hayır iğne de vurur ilaçta verir hatta ilaç gebelik oluşmadan başlanır bazılarında tutunması kolay olsun diyeTabi sizinki çok yeni kese görünürmü bilmiyorum kese göremeden kanamada olsa iğne vurmazlar diye düşünüyorum dış gebelik kimyasal gebelik göz önünde bulundurularak benim kese ve kalp atısı gözükmüştü
Doğru, hatta keseyi ve bebeği görüp kalp atışını görmeyince de yapmıyorlar. Bana yapmamışlardı kalp atışı yok diye.Tabi sizinki çok yeni kese görünürmü bilmiyorum kese göremeden kanamada olsa iğne vurmazlar diye düşünüyorum dış gebelik kimyasal gebelik göz önünde bulundurularak benim kese ve kalp atısı gözükmüştü
Doğrudur pek bilgim yok tahmin yürüttüm sadece ama bende ne olursa olsun giderdim acile kan verirdim zaten degerdende olup olmadıgı anlasılır bence vakit kaybetmeyinHayır iğne de vurur ilaçta verir hatta ilaç gebelik oluşmadan başlanır bazılarında tutunması kolay olsun diye
Evet onun için folik asit kullanıyodumHayır iğne de vurur ilaçta verir hatta ilaç gebelik oluşmadan başlanır bazılarında tutunması kolay olsun diye
Folik asit değil progestan bebeğin tutunmasını sağlar ben aşılama yaptırdığım zaman kullandım ablamda hamileliğinde ara ara lekelenmesi vardı 3 ay progestan kullandıEvet onun için folik asit kullanıyodum
Ya bendede var progestan kullansam zararı olurmu acabaFolik asit değil progestan bebeğin tutunmasını sağlar ben aşılama yaptırdığım zaman kullandım ablamda hamileliğinde ara ara lekelenmesi vardı 3 ay progestan kullandı
Yapan yapıyo yaa. Ben burda çok gördümmDoğru, hatta keseyi ve bebeği görüp kalp atışını görmeyince de yapmıyorlar. Bana yapmamışlardı kalp atışı yok diye.
Evet acilden acile çok değişiyor gerçekten kimisi çok hassas ve ılımlı yakalısrken kimisde böyle vakalar görmekten bıkmış gibi geçiştiriyor maalesefkiYapan yapıyo yaa. Ben burda çok gördümm
Yazık valla. Allah sorsun hesabını diyorum ben. O düşük önleyici iğneler. Tüp bebek transferden sonra düzenli olarak önlem amaçlı bile yapılan şeyler. Düşecekse zaten iğne işlemez düşer.Evet acilden acile çok değişiyor gerçekten kimisi çok hassas ve ılımlı yakalısrken kimisde böyle vakalar görmekten bıkmış gibi geçiştiriyor maalesefki![]()