Hamilelik var mı

Elir06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
225
29
18
30
Merhaba kızlar adetimi 9 gün geçti dün kan verdım sonucum 9.83 çıktı doktora gösteremedim sızce hamilelik var mi idrar testimde ikinci çizgi çıktı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 272
Hayırlı olsun. Tabiki gebelik var. Büyük ihtimal geç döllenme olmuş. Tebrik ederim

Yarında kan verin sonra 2 gün arayla kandaki beta değerine bakılarak gidişatı izleyebilirsiniz.

Geç döllenme de olsa bu kadar gecikmeye değer daha Yüksek olmalıydı. Kan verin

Geç döllenme nasıl oluyor ki adetime yakın beraberlik olmustu o zaman mi tutmuş oluyor yani 🤷‍♀️👀
Aynen öyle diyebiliriz. Yumurtanız beklediğinizden daha geç çatlamış. Ve bu durumda gebeliğiniz geç başlamış. İnşallah kimyasal gebelik değildir. Dün 9 küsür çıkan değer yarın nasıl yükselecek ona göre anlayabilirsiniz sağlıklı gebelilmi. İhmal etmeyin.

5 gün geçti kan verdim Benim de geç döllenmeymiş 136 çıktı. Bu değer az geldi geç döllenme de olsa. Fakat siz bir kan verin bakalım nasıl
Evet dün verdım doktor 1 hafta sonra bir daha versın dedi geç döllenme olsaydı yada değer dusuk olsaydı doktor soylerdı zaten değer aralıgımda kalmış birdaha versin dedi

Verdım zaten dün benim ilk gebeliğimde de böle çıkmıştı idrar testim 4 haftalık hamileymişim
Burada kızlar 2 günde bir değeri sağlıkla artıyor mu diye kontrol amaçlı veriyorlar ondan söylemiştim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Burada kızlar 2 günde bir değeri sağlıkla artıyor mu diye kontrol amaçlı veriyorlar ondan söylemiştim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ole yapıcam zaten ama benmde demek istediğim ilk gebeliğimin testide böle silikdi ama o zmn adet olacağım gün öğrenmiştim

Benim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş

Benim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş
o zmn benm sonucum sağlıksız mı senin İlk sonucundan dusuk

Back
X