Hamilelik var mı

Aynen Allah diledi mi olur.

Ben henüz dr a gitmedim canım, 6 aydır korunmuyoruz, olmazsa gideceğim inş gerek kalmaz.

Sen kaç aydır korunmuyordun?
Benim korunmayı bırakınca adet döngüm değişti, sizde de böyle mi?
8 ay korunnadik doktora gitmeye başlamıştım ayni zamandada bal çörek otu tarçın kürü kullandım çok işe yaradi rabbimin izniyle kullanmamin ikinci ayi gebe kaldim.yumurtalarim geç oluşuyordu adet dongum 40-45 günü buluyordu.yymurtalarim çatlamıyordu olgunlasmasina yardimci olsun diye bu kürü kullandim

8 ay korunnadik doktora gitmeye başlamıştım ayni zamandada bal çörek otu tarçın kürü kullandım çok işe yaradi rabbimin izniyle kullanmamin ikinci ayi gebe kaldim.yumurtalarim geç oluşuyordu adet dongum 40-45 günü buluyordu.yymurtalarim çatlamıyordu olgunlasmasina yardimci olsun diye bu kürü kullandim
Bal çörek otu tarçın kürünü bir ay kullandım bıraktım sonra.
Sen iki ay kullandın sanırım.
adetin 2.günü başladım 15 gün yedim.
Senin nasıldı?

Ve bu kürü yediğimde yumurtalık ağrısı çektim müthiş sende de odu mu?

Bundan bağımsız korunmayı bırakınca adet döngüm değişti ya erken oldu, ya az sürdü, ya gecikti, senin?

Bal çörek otu tarçın kürünü bir ay kullandım bıraktım sonra.
Sen iki ay kullandın sanırım.
adetin 2.günü başladım 15 gün yedim.
Senin nasıldı?

Ve bu kürü yediğimde yumurtalık ağrısı çektim müthiş sende de odu mu?

Bundan bağımsız korunmayı bırakınca adet döngüm değişti ya erken oldu, ya az sürdü, ya gecikti, senin?
bende 1 hafta kadar kullandim adetin 2. günü basladim.yumurtqlik ağrısı yumurtalarin catladigi için yaşamış olabilirsin.ben bu ağrıyı artik her ay yaşıyorum dogumdan sonra adetim duzene girdi.ilk gebeligim kolay oldu ama ikincide 8 ay ugrastim adetlerim hep gecikti birdr stres çok onemli yumurta takibi vb.seyleri biraktim o ay dedimki olursa olur o ay gebe kaldim yine gecikmem oldu gebelige yormadim bile.cok dusunmeyin akışına bırakın ilk cocukmu olacak

bende 1 hafta kadar kullandim adetin 2. günü basladim.yumurtqlik ağrısı yumurtalarin catladigi için yaşamış olabilirsin.ben bu ağrıyı artik her ay yaşıyorum dogumdan sonra adetim duzene girdi.ilk gebeligim kolay oldu ama ikincide 8 ay ugrastim adetlerim hep gecikti birdr stres çok onemli yumurta takibi vb.seyleri biraktim o ay dedimki olursa olur o ay gebe kaldim yine gecikmem oldu gebelige yormadim bile.cok dusunmeyin akışına bırakın ilk cocukmu olacak
Adet döngüsü değişebiliyormuş bebek düşününce, ya erken oldu, ya normalinden kısa sürdü, ya gecikti.

benimde ilkinde hemen olmuştu, bunda 6.ay deneyeli.
Yumurtalık ağrısı hep olurda bu kür zamanı çok daha fazla olmuştu.

Kızlar adetime 2 gün var gebelik var mı sizce 1 senedir bebek istiyoruz

Eklentiler

• D89A22AA-FA9E-4748-82AD-3FD51ACB8A18.webp
    D89A22AA-FA9E-4748-82AD-3FD51ACB8A18.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar adetimi 9 gün geçti dün kan verdım sonucum 9.83 çıktı doktora gösteremedim sızce hamilelik var mi idrar testimde ikinci çizgi çıktı
Hayirli olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, amin

Benimde ilki hemen olmuştu, ikinci uzun sürdü.

Back
X