- 24 Ekim 2020
- 45
- 11
- 3
- Konu Sahibi Ebrulii367
-
Bence varr kan versen süper olurMerhaba arkadaşlar adetime 7 gun kala idrar testi yaptım ikinci çizgi fotoğrafta ki gibi silik çıktı. Aslında yapmazdim ama vücudumda çok değişiklik vardi özellikle mide bulantısı bas ağrısı ve durmak bilmeyen kasik ağrısı sizce hamilelik varmıdır. Yine test yapcam ama adetin geçmesini bekliyorum bu sefer
Teşekkür ederim inşallah öyledirBence hamilesiniz..tebrikler
Merhaba testi hemen mi tekrarlayim regl gününü mu bekleyim 3 gun kaldi ama zaman geçmiyor resmenBana kalırsa hemen kan vermeyin .. ilk önce testi sabah ilk idrarla tekrarlayın . Daha sonra regl geçince kan verin üstüne 2. Gün gene verin artışa bakarsınız kan verirken gerekli Demir b12 dvitamin tan gibi değerlere bakılmasınıda rica edin ..
Bence testi tekrarlayın eğer varsa daha koyu çıkmalı . Hatta 3-4 test alın regl gününe kadar yapın, ben 2 gebeliğimde de böyle yaptım .Merhaba testi hemen mi tekrarlayim regl gününü mu bekleyim 3 gun kaldi ama zaman geçmiyor resmen
Allah razı olsun çok sağolun test alip tekrarlicam :)Bence testi tekrarlayın eğer varsa daha koyu çıkmalı . Hatta 3-4 test alın regl gününe kadar yapın, ben 2 gebeliğimde de böyle yaptım .
erkenden kan vermeyin . Ben inanın kan bile vermedim , evet zor beklemek :)
Allah razı olsun çok sağolun test alip tekrarlicam :)
Merhaba testi yaptım dediğiniz gibi daha belirgin artık bugün kan verdim yarın regli günümBence testi tekrarlayın eğer varsa daha koyu çıkmalı . Hatta 3-4 test alın regl gününe kadar yapın, ben 2 gebeliğimde de böyle yaptım .
erkenden kan vermeyin . Ben inanın kan bile vermedim , evet zor beklemek :)
Merhaba benim testim de sizin gibi çıktı sonuçları aldınız mı acaba hamile misinizMerhaba testi yaptım dediğiniz gibi daha belirgin artık bugün kan verdim yarın regli günüm
Merhaba evet 4 haftalik hamileymisimMerhaba benim testim de sizin gibi çıktı sonuçları aldınız mı acaba hamile misiniz
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba evet 4 haftalik hamileymisimeğer istiyorsaniz rabbim sizede tattirsin inşallah. Ufacikta olsa silik çıksa ilk 10 dakikada hamile olunuyormus
Normal gebelik testi mi yaptınız ovulasyon takibi yaptınız mıMerhaba evet 4 haftalik hamileymisimeğer istiyorsaniz rabbim sizede tattirsin inşallah. Ufacikta olsa silik çıksa ilk 10 dakikada hamile olunuyormus
Merhaba gebelik testi yaptim bir tekNormal gebelik testi mi yaptınız ovulasyon takibi yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?