Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ince bi çizgi var daha önce o kadar test yaptım hiç böyle çıkmadı benim gibi yaşayanlar var Mi bi bilgi lutfenkızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Merhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verinkızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Ayyy allahimmmm inşallah tüm isteyenlerede bn da çifter çifter versin mevlamMerhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verinİnşallah bebeğiniz sizledir
![]()
Merhaba, bence gayet belirgin bir çizgi. Yarın tekrarlayın mutlakakızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Adetinde gecikme varmi ? Cokda silik degil ya, var gibikızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Adet ilaçla görüyorum sadece normal olmuyor oyleAdetinde gecikme varmi ? Cokda silik degil ya, var gibi![]()
Inşallah kardeşimKan verme imkanin varsa kan ver, yoksada yarin yada yanindan sonra tekrarla istersen.cok daha silikler pozitif e dòndù