- 22 Aralık 2020
- 102
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi busradnsmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test beni de yanılmışti daha önce canım. Normal ucuz testlerle dene sabahBiraz önce prodoktor testini yaptım bu şekilde çıktı çok silik form da testin yanlış sonuç verdiğini yazanlar çok olmuş yanlış olabilir mi gerçekten yumurtlamanın 12 . Günü
Bu testler bazen yanıltıcı oluyor canım aynen inan notmal testler bunlardan daha iyi çizgi görüyorum ben insAllah vardır canımBiraz önce prodoktor testini yaptım bu şekilde çıktı çok silik form da testin yanlış sonuç verdiğini yazanlar çok olmuş yanlış olabilir mi gerçekten yumurtlamanın 12 . Günü
Prodoktor evet yanıltıcı mı bu testBu hangi marka canım? Prodoctor şekil mi değiştirdi? Ben aldıgımda böyle değildi formu
Canım evet yaniltici bir test normal kaset test bundan daha guvenliBiraz önce prodoktor testini yaptım bu şekilde çıktı çok silik form da testin yanlış sonuç verdiğini yazanlar çok olmuş yanlış olabilir mi gerçekten yumurtlamanın 12 . Günü
Umut etmeyeyim o zamanCanım evet yaniltici bir test normal kaset test bundan daha guvenli
Başka bir testle tekrar yapın derim yada kan en doğru sonuçUmut etmeyeyim o zaman![]()
Bende hep yanılttı ama insallah sende yanıltmaz canımUmut etmeyeyim o zaman![]()
Hamilesin tebriklerKızlar bugün de kaset test yaptım bu şekilde çıktı şükür
Tekrar denemelisin bence sabah uyandığında ki ilk idrarla yapsan daha yararlı olur :)Biraz önce prodoktor testini yaptım bu şekilde çıktı çok silik form da testin yanlış sonuç verdiğini yazanlar çok olmuş yanlış olabilir mi gerçekten yumurtlamanın 12 . Günü
Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün de kaset test yaptım bu şekilde çıktı şükür