Hamilelik var mi?

Nazeniin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
248
173
23
41
Bundan anlayan var mi?bugun ultrasonda gozukmedi kan tahlili yapildi bir suru...ama ben sonuclari doktora yetistiremedim ve su an meraktayim...ne simdi bu??
Screenshot_20220316-201205_e-Nabz.webp

Degere gore var evet. 5'ten büyükse gebelik var demek. Sizinki 1408 çıkmış.

Ama referans dışı olunca yaninda tik yerine kırmızı bir isaret oluyordu diye biliyorum. Niye boyle gorunuyor anlamadim.

Referans dışı olunca kirmizi bir zemin uzerinde oluyor. Ama bu onemli degil. Degeriniz yuksek zaten. Gebesiniz yani.

Beta hcg1408 cikiyor ama kese gorunmuyor.dun doktordaydim kese goremedi...simdi tahlil sonuclari icin aradim..bu hafta mutlaka gormem lazim gelmelisin dedi...tehlikeli bi durum olabilir mi??ilk cocugumda hic boyle bisey yasamamistim..bisey yazin lutfennn

Bundan anlayan var mi?bugun ultrasonda gozukmedi kan tahlili yapildi bir suru...ama ben sonuclari doktora yetistiremedim ve su an meraktayim...ne simdi bu??Eki Görüntüle 3027694
Kese karından yapılan ultrason ile beta değeri 3bin civarındayken rahat görünüyor.
Değer 1400 küsür cıkmış hayırlı olsun 2 3 güne kese de görünür

Değerin gayet iyi canım hamilesin tebrik ederim adetin kaç gün gecikti 😊🤰
Ya doktorun bi hafta mutlaka gormem lazim demesi urkuttu biraz beni...bide dunku ultrason kontrolunde kanama gibi gozuken bisey var ama net bisey gorunmuyor falan dedi..iyice kafam karisikk

Ya doktorun bi hafta mutlaka gormem lazim demesi urkuttu biraz beni...bide dunku ultrason kontrolunde kanama gibi gozuken bisey var ama net bisey gorunmuyor falan dedi..iyice kafam karisikk
Bazen bazı doktorlar ürkütücü şeyler diyebiliyor lar bence çok strese girme bu değere kese zaten çok küçük gözükür anca vajinal muayene ile değerin 5 binin üstüne çıkıncada kalp atışı şuan o kadar küçük ki görmemesi normal sen sadece bu aralar çok ayakta kalma ayaklarını uzat dinlen riski ortadan kaldırmak için 😊

Back
X