Bundan anlayan var mi?bugun ultrasonda gozukmedi kan tahlili yapildi bir suru...ama ben sonuclari doktora yetistiremedim ve su an meraktayim...ne simdi bu??
Beta hcg1408 cikiyor ama kese gorunmuyor.dun doktordaydim kese goremedi...simdi tahlil sonuclari icin aradim..bu hafta mutlaka gormem lazim gelmelisin dedi...tehlikeli bi durum olabilir mi??ilk cocugumda hic boyle bisey yasamamistim..bisey yazin lutfennn
Bundan anlayan var mi?bugun ultrasonda gozukmedi kan tahlili yapildi bir suru...ama ben sonuclari doktora yetistiremedim ve su an meraktayim...ne simdi bu??Eki Görüntüle 3027694
Bundan anlayan var mi?bugun ultrasonda gozukmedi kan tahlili yapildi bir suru...ama ben sonuclari doktora yetistiremedim ve su an meraktayim...ne simdi bu??Eki Görüntüle 3027694
Ya doktorun bi hafta mutlaka gormem lazim demesi urkuttu biraz beni...bide dunku ultrason kontrolunde kanama gibi gozuken bisey var ama net bisey gorunmuyor falan dedi..iyice kafam karisikk
Ya doktorun bi hafta mutlaka gormem lazim demesi urkuttu biraz beni...bide dunku ultrason kontrolunde kanama gibi gozuken bisey var ama net bisey gorunmuyor falan dedi..iyice kafam karisikk
Bazen bazı doktorlar ürkütücü şeyler diyebiliyor lar bence çok strese girme bu değere kese zaten çok küçük gözükür anca vajinal muayene ile değerin 5 binin üstüne çıkıncada kalp atışı şuan o kadar küçük ki görmemesi normal sen sadece bu aralar çok ayakta kalma ayaklarını uzat dinlen riski ortadan kaldırmak için