Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni canım daha son adet tarihine göre 4 haftalıktır yüksek ihtimal yumurtlamaya göre de 2 haftalıktır. Tahminimce adetine 1 2 gün vardır veya adet günündürEki Görüntüle 3618281
Kaç günlük veya kaç haftalık oluyor 194 çıktı
Evet 2 gün var adet dönemine, test yaptım pozitif çıkınca kan verdim ama acil doktoru 2 3 günlük dedi internetten araştırdığımda 3-4 hafta arası diyorYeni canım daha son adet tarihine göre 4 haftalıktır yüksek ihtimal yumurtlamaya göre de 2 haftalıktır. Tahminimce adetine 1 2 gün vardır veya adet günündür
Merhaba evde test yaptınız mı yoksa önce hastanede mi yaptırdınızEki Görüntüle 3618281
Kaç günlük veya kaç haftalık oluyor 194 çıktı
Benimde bir gün var bata ama test yaptım evde silik çikti anlamadım ne zaman gitmeliyim kan testine yani bi kaç gün sonra mı gitmeliyimEvet 2 gün var adet dönemine, test yaptım pozitif çıkınca kan verdim ama acil doktoru 2 3 günlük dedi internetten araştırdığımda 3-4 hafta arası diyor
2 3 hafta diyecektir yanlış olmuşturEvet 2 gün var adet dönemine, test yaptım pozitif çıkınca kan verdim ama acil doktoru 2 3 günlük dedi internetten araştırdığımda 3-4 hafta arası diyor
Evde test yaptım pozitif çıktıMerhaba evde test yaptınız mı yoksa önce hastanede mi yaptırdınız
Peki silik değil yani belirgin miydi birde belirti varmıydıEvde test yaptım pozitif çıktı
BelirgindiPeki silik değil yani belirgin miydi birde belirti varmıydı
Teşekkürler Rabbim güzel sağlık sıhhat versin bebeğin izlemek birlikteBelirgindi
Bana da öyle geldi chatGBT ye sonucumu attım oda 4 aylık diyor2 3 hafta diyecektir yanlış olmuşturben de adetime 2 gün kala 138 beta ile öğrenmiştim 3-4 hafta demişlerdi
Amin teşekkür ederimTeşekkürler Rabbim güzel sağlık sıhhat versin bebeğin izlemek birlikte