Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miratech normalde hiç gecikmez 23.27 günde oluyorum çok nadir 28 ama bugün 30. GünümTest markasi ne baska test var ise tekrarla istersen.
3.4 dk içinde olduCok ince bi cizgi var. kac dk da oldu bu
bana var gibi gedi insallah vardır. Benimde testim böyle idi hamile olduğumu öğlendim.Miratech normalde hiç gecikmez 23.27 günde oluyorum çok nadir 28 ama bugün 30. Günüm
İnşallah. Ama sizin direk koyu çizginin yanında belirmiş silik çizgi benim ki öyle değil arasında baya boşluk var kırdıktan sonra çizgi göründüğübana var gibi gedi insallah vardır. Benimde testim böyle idi hamile olduğumu öğlendim.
bence testi baska testle tekrarlayın bozukta olabilir. ben 26sı ve 27 sinde 3 tane test yaptım.İnşallah. Ama sizin direk koyu çizginin yanında belirmiş silik çizgi benim ki öyle değil arasında baya boşluk var kırdıktan sonra çizgi göründüğü
Tamam çok teşekkür ederim yarın alıcam eczanedenbence testi baska testle tekrarlayın bozukta olabilir. ben 26sı ve 27 sinde 3 tane test yaptım.
Canın o cızgı degıl malesef idrar dağılmışKızlar lütfen cevap verin. 3 gün adetim gecikti teste baktığımda 2. Çizgi yoktu testi kırdım ekranda görünmüyordu yani sonra ekranın sağında bu pembe dağılmış çizgiyi gördüm bu ne demek Eki Görüntüle 3650184
2 saat önce afedersiniz pembe şeffaf akıntı geldi peçeteye normalde adetim direk kırmızı renkle başlar ve hiç gecikmez yerleşme kanaması olabilir mi sizceCanın o cızgı degıl malesef idrar dağılmış
2 saat önce afedersiniz peçeteye pembe şeffaf akıntı geldi yerleşme kanaması olabilir miO çizgi değil çizgi o kadar ilerde değil. Bir de testleri kırmayın. Mümkün ise sonuç penceresinden okumaya çalışın. Bazıları kuruma yapıyor insanı umutlandırıyor.