- 5 Haziran 2025
- 9
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi hayaller65
-
Hayır yokEn son 28 Nisan da adet oldum 7 8 Mayısda da korunmasız ilişkim oldu 20 Mayıs da tahlil yaptım sonuç 2 çıktı ve adetim 10 gün gecikti şuan acaba hamilelik var mıdır yoksa stres yaptığım için mi olmuyorum.
Hamilelik belirtileri var mı pekiBende aynı durumdayım 5 gün geciktim testim 2.0 çıktı adet olmadım bekliyorum
Bel ve özellikle kasık ağrım çok batma şeklinde birde krem rengi gibi akıntım varHamilelik belirtileri var mı peki
Benimde öyle krem gibi ve çok fazla akıntım varBel ve özellikle kasık ağrım çok batma şeklinde birde krem rengi gibi akıntım var
Bilmiyorum bende anlamadım hâlâ adet olmadım şu bayram bitene kadar beklicem yoksa doktora gidicemBenimde öyle krem gibi ve çok fazla akıntım var
Bebek istediğiniz için korunmadınız tabi ki değil mi ?? Çünkü istemeyince korunuruz ya hani.En son 28 Nisan da adet oldum 7 8 Mayısda da korunmasız ilişkim oldu 20 Mayıs da tahlil yaptım sonuç 2 çıktı ve adetim 10 gün gecikti şuan acaba hamilelik var mıdır yoksa stres yaptığım için mi olmuyorum.
Bebek istediğiniz için korunmadınız tabi ki değil mi ?? Çünkü istemeyince korunuruz ya hani.
Bişey sorcam bnmde ayni şekilde var adet oldunuzmuBel ve özellikle kasık ağrım çok batma şeklinde birde krem rengi gibi akıntım var
Evet oldumBişey sorcam bnmde ayni şekilde var adet oldunuzmu
Hmmm bnm daha bir haftam var ovulasyon döneminden beridir alt karın şişkinliği kasik ağrısı bel ağrısı çekiyorum gecmedi henüz 1 hafta oldu başlayalı hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkındaEvet oldum
Evet oldumBişey sorcam bnmde ayni şekilde var adet oldunuzmu
Erken yapmissin net sonuc almak istiyorsan adet gununu bekle olmazsan tekrar test yapArkadaşlar merhabalar adetime 9 gün kala test yaptım tek çizgi oldu acaba erkenmi test yapdım lütfen cevaplayın
adet zamanında gelmezse 1-2 gun geçerse yapın testi yazık gunah eczaneye dökülen paralaraArkadaşlar merhabalar adetime 9 gün kala test yaptım tek çizgi oldu acaba erkenmi test yapdım lütfen cevaplayın
Erken daha yani ennnn erken bir hafta oda varsa eğer düşük HCG çıkarArkadaşlar merhabalar adetime 9 gün kala test yaptım tek çizgi oldu acaba erkenmi test yapdım lütfen cevaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?