- 8 Ocak 2024
- 11
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi ubersklamnd
-
Teşekkür ederimOlada bilir olmayada ama surekli adet mi düsükmu üstüne görmemi diye düsünmeyin hormanlariniz cok etkilenir oluruna birakin sagliginiz icin
Birde üstüne görme beklenen adeten 4 ila 5 önce olur pembe yada kahve rengi lekelenme tarzinda 3/ 4 gün sürerTeşekkür ederim
Ben normal adet zamanında oldum kanamam çok fazla değildi her zamankinden daha azdı ve 5. Gününde bitiyor şuan o yüzden sormak istedimBirde üstüne görme beklenen adeten 4 ila 5 önce olur pembe yada kahve rengi lekelenme tarzinda 3/ 4 gün sürer
Kimyasal olabilir, belki test yapmasanız farkına bile varmazdınız ya da test hatalı çıkmış olabilir. Kuruma çizgisini silik çizgi olarak yorumlamış olabilirsiniz. Adet olmuşsunuz ama isterseniz bir daha test yapın ya da kan testi verin, kafanızda soru işareti kalmamış olur.İlk test yaptım silik çıktı sonra yaptığım zaman da tek çizgi çıktı adet de gördüm ama üstüne görme de olabilir hep korunmasız ilişki yaşadım. Acaba hamilelik varmıdır karnım da şişlik var, bazen bulantı ve aşırı derece de yorgunluk var
Kimyasal olabilir, belki test yapmasanız farkına bile varmazdınız ya da test hatalı çıkmış olabilir. Kuruma çizgisini silik çizgi olarak yorumlamış olabilirsiniz. Adet olmuşsunuz ama isterseniz bir daha test yapın ya da kan testi verin, kafanızda soru işareti kalmamış olur.
Kimyasal olabilir, belki test yapmasanız farkına bile varmazdınız ya da test hatalı çıkmış olabilir. Kuruma çizgisini silik çizgi olarak yorumlamış olabilirsiniz. Adet olmuşsunuz ama isterseniz bir daha test yapın ya da kan testi verin, kafanızda soru işareti kalmamış olur.
Bu testlerin hepsini aynı günde mi yaptınız ve ne kadar sürede gölge gibi çizgi çıktı? Birkaçı negatif, birkaçında çok silik çizgi var çünkü.meraba bnm testımı yorumlrmsnz
bıtane test zaten aynı gunde yptım ıcınıde actımm testı net görurum dıyeBu testlerin hepsini aynı günde mi yaptınız ve ne kadar sürede gölge gibi çizgi çıktı? Birkaçı negatif, birkaçında çok silik çizgi var çünkü.
Işıktan ya da bekleme süresinden o zaman herhalde kimi resimde gölge var, kimisi de negatif gözüküyor. Adetiniz daha gecikmediyse adetiniz gecikince kaset test yapmanızı tavsiye ederim. En azından birkaç gün geciksin.bıtane test zaten aynı gunde yptım ıcınıde actımm testı net görurum dıye
yok ayynı gunde yapmdım sureyı hatrlmyrum hngsnde sılık cızgı var atrmsnzBu testlerin hepsini aynı günde mi yaptınız ve ne kadar sürede gölge gibi çizgi çıktı? Birkaçı negatif, birkaçında çok silik çizgi var çünkü.
daha adet olmama 4 gun var bn bugun oldum dunde kahvrrengı lekelnme vrdıIşıktan ya da bekleme süresinden o zaman herhalde kimi resimde gölge var, kimisi de negatif gözüküyor. Adetiniz daha gecikmediyse adetiniz gecikince kaset test yapmanızı tavsiye ederim. En azından birkaç gün geciksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?