eveeeeet bende görüyorum Bata ne kadar var canımYapar yapmaz oldu kizlar. Kuruyuncada boyle oldu. Sizce hamilelik varmi?
Bati gecti canmeveeeeet bende görüyorum Bata ne kadar var canım
Batı geçmesine rağmen daha görünür olması lazım değil midir diye düşünüyorsun tabi bende aynı durumdayım kan verince kesinleşir de şahsen ona bile takatim kalmadı ama siz daha iyi durumdaysaniz kan verinBati gecti canm
Evet annesi bebiş geliyor hayrlibolsnBenimde beta HCG 65 çıktı hamilelik var mı sizce
TeşekkürlerEvet annesi bebiş geliyor hayrlibolsn
Merhaba bende soracaktım bende deYapar yapmaz oldu kizlar. Kuruyuncada boyle oldu. Sizce hamilelik varmi?
Bence ilk 3dk da çıktıysa gorunuyor kan testi ile kesinleştiği. Hayırlı olsun. Ben de dün erken gebelik testi yaptım bugün regli olma günümdü hala olmadim bugün de kaset test yaptım. Karantinadayim hastaneye gidemiyorum sizce benim var mi?Merhaba bende soracaktım bende de Eki Görüntüle 2983468
Yapar yapmaz oldu kizlar. Kuruyuncada boyle oldu. Sizce hamilelik varmi?
Canim bende de regli belirtisi sandığım şişlik vardi ama akintim olur normalde regli olacağımdan o olmadı ve 1 gün önce o regli kokusu gelmeye hafif hafif başlar o da olmadı. Diyeceğim o ki Zaten abarti bir belirti olmadı.Valla sizde daha net benim ki sizden silik sanki benim de adetime 3 gün var ama yani hiç bir belirti yok
Canim bende de regli belirtisi sandığım şişlik vardi ama akintim olur normalde regli olacağımdan o olmadı ve 1 gün önce o regli kokusu gelmeye hafif hafif başlar o da olmadı. Diyeceğim o ki Zaten abarti bir belirti
Valla ben de bu testi dün yaptım tekrar yapsam mı yapmasam mı bilemedim adetime de daha 3 gün var ama yani senin için de her zaman olan regl belirtileri olmuyorsa senin gebe olma olasılığın benden yüksek. Adetin düzenli mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?