Hamilelik varmi sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anl21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anl21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
149
20
18
28
Yapar yapmaz oldu kizlar. Kuruyuncada boyle oldu. Sizce hamilelik varmi?

Eklentiler

• Screenshot_20220102-222411_Photo Editor.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 20220102_221852.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 100
Batı geçmesine rağmen daha görünür olması lazım değil midir diye düşünüyorsun tabi bende aynı durumdayım kan verince kesinleşir de şahsen ona bile takatim kalmadı ama siz daha iyi durumdaysaniz kan verin

Merhaba bende soracaktım bende de Eki Görüntüle 2983468
Bence ilk 3dk da çıktıysa gorunuyor kan testi ile kesinleştiği. Hayırlı olsun. Ben de dün erken gebelik testi yaptım bugün regli olma günümdü hala olmadim bugün de kaset test yaptım. Karantinadayim hastaneye gidemiyorum sizce benim var mi?

Eklentiler

• 20220106_153859.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 20220107_124133.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 42
Valla sizde daha net benim ki sizden silik sanki benim de adetime 3 gün var ama yani hiç bir belirti yok

Yapar yapmaz oldu kizlar. Kuruyuncada boyle oldu. Sizce hamilelik varmi?

canim bnce bunu tekrarla ve içinden çıkartmadan fotoğrafı cek. Çünkü bu şekilde anlasilmiyor

Valla sizde daha net benim ki sizden silik sanki benim de adetime 3 gün var ama yani hiç bir belirti yok
Canim bende de regli belirtisi sandığım şişlik vardi ama akintim olur normalde regli olacağımdan o olmadı ve 1 gün önce o regli kokusu gelmeye hafif hafif başlar o da olmadı. Diyeceğim o ki Zaten abarti bir belirti olmadı.

Valla ben de bu testi dün yaptım tekrar yapsam mı yapmasam mı bilemedim adetime de daha 3 gün var ama yani senin için de her zaman olan regl belirtileri olmuyorsa senin gebe olma olasılığın bende yüksek. Adetin düzenli mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…