Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3230374
Kizlar Allah rızası için bı bakın reglime 4 gün var 15 dk önce test yaptım çok çok silik çıktı sizce olabilirmi yoksa benmi umutlaniyorum
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin
Canım 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar doğru yazıyor 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi vs olabiliyor, geçen aylarda bende adet olmadığım için test yapmıştım kuruduktan sonra bu şekilde bi çizgi çıkmıştı ama senin daha erken o yüzden biraz bekle dedim
Canım 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar doğru yazıyor 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi vs olabiliyor, geçen aylarda bende adet olmadığım için test yapmıştım kuruduktan sonra bu şekilde bi çizgi çıkmıştı ama senin daha erken o yüzden biraz bekle dedim
Tamam sabredebilirsem bekliyeyim testin üstünde yarım saatten sonrasını dikkate almayın yazıyordu bende umutlanmisyim sen o çizgiyi gördükten sonra reglmi oldun