Hamilelik varmi

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.066
225
53
IMG_20230409_112505.webp

Kizlar Allah rızası için bı bakın reglime 4 gün var 15 dk önce test yaptım çok çok silik çıktı sizce olabilirmi yoksa benmi umutlaniyorum

Eğer testi bekletmediysen var gibi duruyor zaten daha 4 günün varmış ben gördüm sanki çizgiyi

Bence bekle 2 gün daha sabah ilk idrarla yap çıkar eğer varsa kaset test bence bunlardan daha net gösteriyor çünkü denedim daha once

Eki Görüntüle 3230374
Kizlar Allah rızası için bı bakın reglime 4 gün var 15 dk önce test yaptım çok çok silik çıktı sizce olabilirmi yoksa benmi umutlaniyorum
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi 🙏 istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin ❤️

Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi 🙏 istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin ❤️
Teşekkür ederim inşallah ama hemn 10 dk içinde çıktı bu sonuç yani beklemedi çok

Teşekkür ederim inşallah ama hemn 10 dk içinde çıktı bu sonuç yani beklemedi çok
Canım 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar doğru yazıyor 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi vs olabiliyor, geçen aylarda bende adet olmadığım için test yapmıştım kuruduktan sonra bu şekilde bi çizgi çıkmıştı ama senin daha erken o yüzden biraz bekle dedim 🥰🙏

Canım 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar doğru yazıyor 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi vs olabiliyor, geçen aylarda bende adet olmadığım için test yapmıştım kuruduktan sonra bu şekilde bi çizgi çıkmıştı ama senin daha erken o yüzden biraz bekle dedim 🥰🙏
Tamam sabredebilirsem bekliyeyim testin üstünde yarım saatten sonrasını dikkate almayın yazıyordu bende umutlanmisyim sen o çizgiyi gördükten sonra reglmi oldun

Evet canım ertesi gün regl olmuştum inşallah vardır ama üzülme henüz erken sabredebilirsen biraz daha bekle o şekilde yap bakalım 😍

Back
X