Hamilelik varmi

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.066
225
53

Kizlar Allah rızası için bı bakın reglime 4 gün var 15 dk önce test yaptım çok çok silik çıktı sizce olabilirmi yoksa benmi umutlaniyorum

Eğer testi bekletmediysen var gibi duruyor zaten daha 4 günün varmış ben gördüm sanki çizgiyi

Bence bekle 2 gün daha sabah ilk idrarla yap çıkar eğer varsa kaset test bence bunlardan daha net gösteriyor çünkü denedim daha once

Eki Görüntüle 3230374
Kizlar Allah rızası için bı bakın reglime 4 gün var 15 dk önce test yaptım çok çok silik çıktı sizce olabilirmi yoksa benmi umutlaniyorum
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin

Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama 4 gün çok erken bir zaman değil mi istersen en azından adet günün ya da 1 gün kala felan tekrarla, Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim inşallah ama hemn 10 dk içinde çıktı bu sonuç yani beklemedi çok

Teşekkür ederim inşallah ama hemn 10 dk içinde çıktı bu sonuç yani beklemedi çok
Canım 5 dk içerisinde çıkan sonuçlar doğru yazıyor 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi vs olabiliyor, geçen aylarda bende adet olmadığım için test yapmıştım kuruduktan sonra bu şekilde bi çizgi çıkmıştı ama senin daha erken o yüzden biraz bekle dedim

Tamam sabredebilirsem bekliyeyim testin üstünde yarım saatten sonrasını dikkate almayın yazıyordu bende umutlanmisyim sen o çizgiyi gördükten sonra reglmi oldun

Evet canım ertesi gün regl olmuştum inşallah vardır ama üzülme henüz erken sabredebilirsen biraz daha bekle o şekilde yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…