- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Silikte olsa çıkabilir ,gönlünüze göre olur inşallahKizlar bi oglum var bu ay sonunda 4 olucak ve bizde dedik bitane kardesi olsun ve bu ay adetime daha 2 gun var test yapsam cikarmi vede sabahlari cok midem bulaniyor vede kasiklarimda batma var bi sagda oluo o batma bazende sola geciyor bu bir belirti olabilirmi aceba...
Ben de hiç bir belirti yaşamamıştım. Pztsye kadar olmazsa test yap canım:) hayırlısıİyi akşamlar kızlar benim de bugün regl olmam lazımdı ama olmadım hiç belirtimde yok umutlanıyım mi sizce 5 aydr deniyoruz bu seferde negatifi görmek istemiyorum her defasında hayal kırıklığı oluyo yarını da beklicem bklm hyrlsı dua edin hamileyimdir inşallah
Ben adet gordum iki gun evvel hemdeSilikte olsa çıkabilir ,gönlünüze göre olur inşallah
Normalde iki gunum daha vardiBen adet gordum iki gun evvel hemde
Canim kac gün gec yumurtlamadan. Ben yumurtlamadan 11 gun sonra öğrendim buda adetimden 3 gun once oluyo. Ama tabi hassas test ileKizlar bi oglum var bu ay sonunda 4 olucak ve bizde dedik bitane kardesi olsun ve bu ay adetime daha 2 gun var test yapsam cikarmi vede sabahlari cok midem bulaniyor vede kasiklarimda batma var bi sagda oluo o batma bazende sola geciyor bu bir belirti olabilirmi aceba...
Bence hamilesin ama çok küçük ondan silik hayırlı olsun inşallahKizlar benim sonucuma da bakrmisinz az evvel yaptim
Bundan 2 hafta once 3 4 damla kanamam olmustu acaba o da yerlesme kanamasi miydi ? TesekkurlerBence hamilesin ama çok küçük ondan silik hayırlı olsun inşallah
Onu bilemiycem Can'ım ama ben adetime 2 gün kala yapmıştım aynen böyle çıkmıştı inanamamıştım iki gün sonra yine yap bence daha koyu çıkacaktırBundan 2 hafta once 3 4 damla kanamam olmustu acaba o da yerlesme kanamasi miydi ? Tesekkurler
İnşallah normalde 28 günde bi oluyorum bazen 29a da atıyo yarın da olmazsam öyle umut edicem artk pazartesi Allah Kerim bekliyorumBen de hiç bir belirti yaşamamıştım. Pztsye kadar olmazsa test yap canım:) hayırlısı
Evt hamilesin ama cok yeni hayirlisi olsun ilk bebekmiKizlar benim sonucuma da bakrmisinz az evvel yaptim
Insalllh usun sureeir bekliyorduk insallh dogrudurEvt hamilesin ama cok yeni hayirlisi olsun ilk bebekmi
Benimde boyleydi ilk testim gozun aydin cnm hamilesin :)Kizlar benim sonucuma da bakrmisinz az evvel yaptim
Bende cok tuhaflik var adetim az bisey geldi aceba bu yerlesme kanamasi ya....L
Insalllh usun sureeir bekliyorduk insallh dogrudur
Pozitif canım hayırlı olsunKizlar benim sonucuma da bakrmisinz az evvel yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?