Doğuma Hazırlık hamilelik ve ağda

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar bende 16 haftalık hamileyim. Evlenmeden öncesinde bikini bölgemi jiletle alıyordum evlendikten sonra kuaföre gidip ağdaya alıştırdım kendimi çok zor oldu ama alışmıştım. Hamile kaldıktan sonra doktora ağda yapmamda bir sakınca olup olmadığını sordum ve bana şuanda yapmamam gerektiğini mecburen jiletle almam gerektiğini söyledi ve öyle de yaptım.
Şimdi kara kara tekrar nasıl ağdaya dönerim diye düşünüyorum jilet öyle kötü yaptıki şimdi karnım çok az çıktı ilerde ne yapacağımı bilmiyorum jiletle almam bile zor olacak. tavsiyesi olan var mı? :(
öncelikle dr.un kıl köklerinden mikrop kapabilmeihtimaline karşı söylemiş olabilir o zaten her dönemde bir ihtimal var artı dr.lar genelde eğer hamileik öncesi ağda ile alınıyorsa hamileliktede dewam edilebilecğni söylüyor ama bilemem tabikullanma ağdayı dedğinde nedenini de sorsaydınkeşkee bende merak ettim benim ailemdede sağlıkcılar var onlar sadece kıl köklerinden mikrop kapma olaslğın olur belki ama hijyene önem verirsen birşey olmaz demişlerdi ....

canim sen nasil bir basliktan bahsediyorsunki? bende makinayla aliyorum ama en fazla bikini bolgesi ve uzeri olur dudak kismini hayatta alamiyorum, denedim cunku. makina kaptimi fena yapiyor yaa :43:
philipphs satin perfect benim makinam başlıkları da var bir kaç tane ama ben tek başlık kullanıyorum üst kısımlarda sorun olmuyor ama dedğin gibi dudak kısmını gerdirmen şart yoksa kapar ve çok kötü yapar allah korusun istersen içlere doğru gerdiremezsen eldivenle tutup tutup çek bazen gerdirirken ellerim terliyor sıkıntıdan ama pudura sürüyorum kaymıyor taş çatlasın bir saat sonra rahatım ama haftalarca rahat oluyor ama ben yinede her ihtimale karşı haftada bir yapıyorum büyümeden malum 14 günüm kaldı artık her an bekliyoruz bebşii

ben nışanlıyken lazer epilasyon olmuştum ondan dolayı çok az benimkiler ondanda kolay yapıyor olabilirim kökleri çok güçlü değil çok şükür
(normalde benim kıl köklerim çok güçlüdür ama lazer epilasyon oldğm için zayıfladılar)

Merhaba,ben ikinci bebeğime hamileyim ve 10.haftadayım ilkinde ağda yapamadım çok hassastı şuan yeni yaptım sorun olmadı bilmiyorum inşallah ağdaya devam edebilirim.Jiletle çok zor oluyor ben doğuma yakın hergün neredeyse jiletle alıyordum rezil olmuyayım diye inşallah bunda aynı şeyi yaşamam.

kızlar şimdiye kadar ağda işimi kendim yaptım zaten çok fazla tüyü olan bir insan değilim ama artık eğilip yapmam zorlaştı kuaföre gitmeyi düşünüyorum yalnız daha önce bikini bölgemi hiç aldırmadım utanıyorum neyse utana sıkıla mecbur yaptıracam ama erken mi olur bi ay daha kendim yapsam da 8 ayı bitirip öyle mi kuaföre gitsem yada her an hazırlıklı mı olsam salı günüde doktor kontrolüm var çatı muayenesi falan ypar mı acaba yardımlarınızı bekliyorum özellikle tercübeliler....

Ben hamile kalana kadar ağda yaptırıyordum fakat hamile kalınca jilete düştüm:( En son 3 hafta evvel ağdaya döndüm tekrardan. Şimdi Haziran sonuna doğru tekrardan yaptırmak istiyorum. Çünkü jilet vs önümü göremediğimden zor oluyor, ve çabuk çıktığından yorucu oluyor. Ağda büyük rahatlık... Doğuma 2 hafta kala yapılabilir diye düşünüyorum... Ki suyu gelip ağdaya gidip 5 dakikada çıkanları duydum:)

Ben hamile kalana kadar ağda yaptırıyordum fakat hamile kalınca jilete düştüm:( En son 3 hafta evvel ağdaya döndüm tekrardan. Şimdi Haziran sonuna doğru tekrardan yaptırmak istiyorum. Çünkü jilet vs önümü göremediğimden zor oluyor, ve çabuk çıktığından yorucu oluyor. Ağda büyük rahatlık... Doğuma 2 hafta kala yapılabilir diye düşünüyorum... Ki suyu gelip ağdaya gidip 5 dakikada çıkanları duydum:)[/QUOT

BENDE KORKMAYA BAŞLADIM HERŞEY NORMAL GİDİYO AMA İŞTE NE ZAMAN OLACAĞINI BİLEMEDİĞİM İÇİN HER AN HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM

bi kac hafta once yaptim agdami, Allahim o neydi oyle kambur oldum resmen :14:

kramplar girdi her yerime...biraz jilet basligi biraz agda biraz makina derken temizlendim cok sukur..

gecenlerde esime diyorumki; insaAllah pis yakalanmam dogumda :1::1: o da onlar kim bilir neler goruyorlar dusundugun seye bak dedi :9: belki hakli ama ne yapayim elimde degil boyle dusunmemek :1:

bu konuyu düşündükçe uykularım kaçıyor. daha önce hep jilet kullandım.şiödi yapmakta zorlanıyorum artık.28 haftadayım ve zor bir hamilelik geçiriyorum. şimdi ağdacıya gidince bi sorun olursa çok acırda diye korkuyorum. canımda pek kıymetli.eşimde ne yani senin uzamış diye sana bakmayacaklar mı diyo ama o halde rezil omak var. ay çok korkuyorum.bu konu tansiyonumu çıkartıyo korkudan. bide ağda yaptırırken kullanılan uyuşturucu krem ve spreyler var duyan yada adını bilen varsa lütfen yazarmısınız.

bence bu kadar takıntı yapmayın kıl tüy işini, ben ağda normal zamandada yapamıyorum hemen sivilcelenme başlıyor batık oluşuyor .gebelik dönemindede tüylerim zayıfladı iyice bacaklarımda hiç çıkmıyor malum bölgedede 2haftada bir jilet yapıyorum öyle çabukta uzamıyor.ayaklı makyaj aynalarıyla 5 dakkada alıyorum herbir yerimide görüyüroum koca göbüşüme rağmen zaten doğuma giderken duş almak insanı rahatlatırmış gene işimi allahın izniyle 5 dakkada hallederim giderim hoş bir arkadaşım sağlıkcı ona sordum diyorki sıfır tüyle gitmek imkansız çok az bile tüyün çıksa orda jiletle hallediyorlarmış. yani ağdayada bile gidilse doğuma ancak 2 hafta kala gitmek lazım tüy çıkmasın oda zor be......... allah hepimize hayırlı doğumlar versin kıl tüy kimsenin umrunda değil biz takıntı yapıyoruz .:23::23::23:

bu konuyu düşündükçe uykularım kaçıyor. daha önce hep jilet kullandım.şiödi yapmakta zorlanıyorum artık.28 haftadayım ve zor bir hamilelik geçiriyorum. şimdi ağdacıya gidince bi sorun olursa çok acırda diye korkuyorum. canımda pek kıymetli.eşimde ne yani senin uzamış diye sana bakmayacaklar mı diyo ama o halde rezil omak var. ay çok korkuyorum.bu konu tansiyonumu çıkartıyo korkudan. bide ağda yaptırırken kullanılan uyuşturucu krem ve spreyler var duyan yada adını bilen varsa lütfen yazarmısınız.

onları kullanamazsın bebişe geçer.:19::19::19:

bencede uyusturucu krem vs kullanmayin, ya bir kac yapistirmadan sonra alisiyor uyusuyor orasi. bende jilet alicam son zamanlarimda artik, ne yapayim..doguma gitmeden once umarim firsat bulur hallederim. tabii dilegim tertemiz olarak dogum yapmak ama...kader kismet...

Back
X