- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Arkadaşlar hamileligimin ilk haftalarindayım. Bazen kasıklarımdan göğsume uzanan bi sızı oluyor. Bazen de böyle iğne batar gibi ağrılar. Bu dönem de sizce normal mi bu? Doktor randevuma daha 3 gün var. Acile de gitmek istemiyorum öyle şiddetli ağrı falan değil çünkü.. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi? Gebeliğin ilk zamanları normal mi?
Dayanamayacak kadar olmayan her ağrı normal bebek yerleşirken ve büyürken hep ağrı oluyorArkadaşlar hamileligimin ilk haftalarindayım. Bazen kasıklarımdan göğsume uzanan bi sızı oluyor. Bazen de böyle iğne batar gibi ağrılar. Bu dönem de sizce normal mi bu? Doktor randevuma daha 3 gün var. Acile de gitmek istemiyorum öyle şiddetli ağrı falan değil çünkü.. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi? Gebeliğin ilk zamanları normal mi?
İnşallah en yakın zaman da yaşarsın canım sana içten dua ediyorum Allah en yakın zamanda güzel haberi aldirsinKeske ben de hamile kalip yasasam bu duygulari
Insallah canim sen de saglikla kucagina alİnşallah en yakın zaman da yaşarsın canım sana içten dua ediyorum Allah en yakın zamanda güzel haberi aldirsin
Keske ben de hamile kalip yasasam bu duygulari
Canim benim yaa su an sana simski sarilmak istedimAfilim92 canım yaa ikimiz de temmuz ayında buluşmuştuk geçen eylül ayına baktım çoğu hamile (maşallah ) senin bir yazını okurken eşim geldi napıyosun yine dedi öfff herkes hamile dedim bir biz kalamadık dedim biz derken dedi afilim var dedim Allah benden önce ona nasip etsin dedim bazı konularda tanımasak da birbirimizi bilmesek de bazı cümleler insanın içine işliyor.Yine diyorum Allah hayırlı bir şekilde benden önce sana nasip etsin canım en kısa zamanda
valla bende ilk haftalarimda cok agrilar cektim ozellikle 6 ve 7. haftalar oyle kasik ve bel agrisi yasadimki her an dusuk olcak diye korktum ama sukur 13 haftaya geldim.lekelenmen yoksa endise etme tabi agrilar dayanilmaz derecede ve uzun suruyorsa dr a git.Arkadaşlar hamileligimin ilk haftalarindayım. Bazen kasıklarımdan göğsume uzanan bi sızı oluyor. Bazen de böyle iğne batar gibi ağrılar. Bu dönem de sizce normal mi bu? Doktor randevuma daha 3 gün var. Acile de gitmek istemiyorum öyle şiddetli ağrı falan değil çünkü.. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi? Gebeliğin ilk zamanları normal mi?
Rabbim en kısa zamanda size de hayırlısıyla, sağlıklı çok tatlı bi bebiş nasip etsin inşallah.. Çok içten dua ettim şuan.Keske ben de hamile kalip yasasam bu duygulari
Insallah canim amin hamilelerin duasi kabul olurmusRabbim en kısa zamanda size de hayırlısıyla, sağlıklı çok tatlı bi bebiş nasip etsin inşallah.. Çok içten dua ettim şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?