Allah hakkınızda hayirlisini versin inşallah.Cok teşekkürler...Kv takma bence belliki her durumda laf sokma gibi bir eğlencesi var şuan onu bu haliyle kabullen bebişine odaklan. Doğumdan sonra bakarsın icabına :) ay bende hamile olup alıngan olmak istiyorum dua et :))) Allah sana ve bebeğine sağlık versin gerisini boşver valla keyfine bak. Sevgiler,
Eşime anlatmadim çünkü sikayet ediyormuş gibi olacağından hakliyken haksız duruma duserim.Esim de genelde duyuyor fakat annesinin şaka yaptığını düşünüyor ya da bana öyle yansıtıyor.Siz bu arada açık açık dile getirdiniz mi eşinize bu durumun canınızı ne kadar sıktığını?
Anladım.Tabi ki durumu daha da kötüleştirecekse söylemenin bir anlamı yok.O zaman yapacağınız şey sakin kalmaya çalışmanız olacak, duymamazlıktan gelmeye çalışın.Bebiyi düşünün , şakaya vurun kayınvalideniz iğneleyici Konuşurken.Eşime anlatmadim çünkü sikayet ediyormuş gibi olacağından hakliyken haksız duruma duserim.Esim de genelde duyuyor fakat annesinin şaka yaptığını düşünüyor ya da bana öyle yansıtıyor.
Evet bazen şakayla karisik cevap veriyorum ama bu tarz bir insan değilim ve sıkılıyorum.ne gerek var yani güzelce gecinmek varken kaç yaşında kadın ben nasıl cevap verip durayim diyorum.5 tane kızı var 6.ben olurum dedim ama yok yani olmuyor...Çok umursamayın , hatta ben ona böyle baktım zamanında artık o bize böyle baksın iki canlıyım ben diyip şakayla karışık söyleyin lafınızı. Sana laf sokunca sen susunca kendi aklınca, susturdum bak diye düşünüyordur daha ezmeye çalışıyordur nasıl olsa gıkı çıkmıo diye, eşine de şakayla karışık anlat durumu hiç alınmamışsın gibi. Eşine de kayınvalideni sakın şikayet etme daha da çok anneci olur yoksa.
Yok kendimi salmadim tam tersi ilk hamileligimde aldığım kilonun yarısını aldım, temizlik ve yemegimi hergün düzenli yaparım,oğlum ilk okulda derslerine,okuluna ben kostururum.Bunlari severek yapıyorum,nazli bir insan degilimdir...bende 30 haftalık hamileyim canım bence kayınvalideni hiç takma konuşsun dursun ama sende kendine bak hamileyim diye salma kendini ben hergün kalkarım saçımı düzleştirim makyajımı yapar öyle otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?