- 30 Kasım 2019
- 12.407
- 39.813
- 598
- Konu Sahibi Elifingunlugu
Destek olunacak bir şey yok çünkü. Buradan eşinizle ilgili ne yapılabilir ? Konu da silmek yasak zaten.Tamam hanımlar lütfen uzatmayın. Destek istedim köstek değil iyi günler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek olunacak bir şey yok çünkü. Buradan eşinizle ilgili ne yapılabilir ? Konu da silmek yasak zaten.Tamam hanımlar lütfen uzatmayın. Destek istedim köstek değil iyi günler
Konu sahibi 2/3 kere anlattı sebebini artık buna deginmenize gerek yok.
Tamam hanımlar lütfen uzatmayın. Destek istedim köstek değil iyi günler
Zaten 6 ay bir arada kalmislar. Cocuk sahibi olamamak normal o surecte.Bu işlerde çocuk sahibi olamıyorduk diye birşey yok.buralarda ne çocuk sahibi olamayacak olanlar boy boy bebeler doğurdu.tamamen allahın işi.tıp bu konuda çaresiz öğrenemediniz mi?
Tahmin ettiğim gibi, kadin kim bilir kaç kayıp yaşadı ya da neler çekti o nedenle size hassas davranıyor.Eşim tek çocuk ve 14 yıl sonra olmuş. O yüzden zannediyor ki ben de düşüreceğim. Aşırı evhamlılar, hep kötü şeyler sorgulayıp kurguluyolar, zaten hassasım ben de devamlı evhamlandım bu yüzden