- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi sookiestackhouse
Merhaba hanimlar
18. Haftamiz doldu bugun sukur ve ogrendigimden beridir her hafta bir kere olsun mutlaka balik yedim. 10. Haftamdan beridir de omega takviyeleri aliyorum zaten. Amaaa soyle birsey var ki ben baliktan nefret ediyorum. Aksam yemeginde corba salata yapiyoruz genelde esimle ikimizin de midesi cok sindirme konusunda iyi degil. Gece uyunmuyor yoksa. Haftasonu balik alip yiyoruz bu yuzden ama ben sirf bu yuzden haftasonu gelsin istemiyorum
o derece igrendim baliktan. Zaten sevmezdim. Kirk yilin basi cok guzel bi restoranda farkli bi sekilde balik pisecek de ben yiycem oyleyim yani. Esim de sagolsun hepsinden aldi denedi somonu luferi cipurasi ama yok yok yok. Dusundukce stres oluyorum. Bu kadar hoslanmadigim biseyi yemek zorunda miyim? Doktorum omega da aliyorsun ara ara balik yagi kapsulu de al dedi( haftada max 1-2) cunku retinol yani a vitamini var icinde o da cok alimda bebege zararli. Balik yemene gerek yok sevmiyorsan dedi ama benim
İcim cok rahatsiz sanki kendi rahatim icin evladima yararli olcak bisiden vazgeciyormusum gibi geliyor. Ama daha gecen cumartesi yutamadim son lokmalarimi bogazima takildi o kadar yani
var mi boyle olan?? Ya da yemesem de cok kotu olur mu? Simdiden bebegime iyi bakmiyor muyum yoksa
18. Haftamiz doldu bugun sukur ve ogrendigimden beridir her hafta bir kere olsun mutlaka balik yedim. 10. Haftamdan beridir de omega takviyeleri aliyorum zaten. Amaaa soyle birsey var ki ben baliktan nefret ediyorum. Aksam yemeginde corba salata yapiyoruz genelde esimle ikimizin de midesi cok sindirme konusunda iyi degil. Gece uyunmuyor yoksa. Haftasonu balik alip yiyoruz bu yuzden ama ben sirf bu yuzden haftasonu gelsin istemiyorum

İcim cok rahatsiz sanki kendi rahatim icin evladima yararli olcak bisiden vazgeciyormusum gibi geliyor. Ama daha gecen cumartesi yutamadim son lokmalarimi bogazima takildi o kadar yani