Hamilelik ve boşanma

Kendi halimde ev kadiniyim eşim yanımda olmadan dışari dahi çıkmam sadece haftada yada 2 haftada anneme gider gelirim oda onun izni olmadan gitmem.
BAna dün diyorki ben sana ailene gidip gelmen için yol parası veremem diyor annemle aramız sadece 1 dolmuş 15 dakikalik mesafe alt üst vereceği 5 lira

Nekadar kaba bir adam !Adam belli ki huzursuzluk çıkartmak istiyor,
Sizde gidip gelmelerinizi 2 haftaya 1 yapın, bu evliliğin devam etmesini istiyorsanız mucadele edin,
Yani daha çok yenisiniz yazık olur bukadar emeğe ,sabretmenizi bir zaman alttan almanızı öneririm,Yavrunuz için
tabi fiziksel şiddet yok ise var sa değişir ,

1 aylık evliyken nasıl hamile kalabiliyorsunuz anlamıyorum.
Aceleniz ne?
Cahil cesareti de diyemiyorum 26 yaşındasınız.

Hemen ne boşanması bı durun sakın olun
gerekırse altan alın o anda sonradan konusun ben cıddı bısı oldugunu d usunmuyorum suanda

Daha 5 aylık evlisin, 5 aynda neler yaşadınız ki bu aşamaya geldiniz. Daha birbirinizi tanımamışsınızdır bile. Biraz zaman vermelisiniz. Flört dönemi ne kadar sürdü? Evlilik 1 yılda anca oturuyor. Arkadaşlar anlaşamama nedenini sormuşlar öyle elle tutulur bişey de yok. Kıskançlığından, gece diş gıcırdatmasından bahsetmişsiniz. Yani ne oldu da 5 ayda o büyük kavgalar oldu. Z

Boşanmadan önce sorunlarinizi acik acik konusun senin onun icin sikayetlerini onunda senin icin ortak yol bulun bebek daha dogmadan bu aciyi yasatmayin yazik olur sana ve bebegine sen alttan al yinede acele bosanma keske hemen cocuk yapmasaydiniz bebek icin dayanmalsin yada esiniz bebek icin duzelmeli

esinizi
Merhabalar kk üyeleri
5 aylik evliyim ve 4 aylik hamileyim eşim 35 yaşında.Eşimle şiddetli gecimsizligimiz var.
Şu an eşimin evinde oturuyoruz.Dün şiddetli tartışma yaşadık eve terk edip gitti kız kardeşinde kalacağını söyleyerek gitti.
Ve dün geceden beridir gelmedi hiç eve.
Bu gün telefon ettim gelecekmisin diye yok ise gidiyorum gelmicem dedi.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun dedim.
Ben sana ayrı bi ev tutcam sen orda kal bide is bulalım sana ben çocuğuma ve sana bakarım.Kiranı faturalarını vs.öderim dedi.
Kafam o kadar karışıkki ve moralim çok bozuk.Evin eşyaları ona kalicakmis ben esya derdinde değilim.Tek istediğim huzur boşanmaya karar verdi anlaşılan beni evden uzaklastirigina göre.Ailemde sahip çıkmıyor kendin buldun şimdi ne yaparsan yap diye.
Eşimin bana dediği doğum yaptıktan sonra bebeği ben alır bakarım diyor bende ben bakarım çocuğuma dedim.Bana hakaret etti kapattı.
Bu süreç içersinde nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor sizce mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.
n esinizi dinkeck babasi abisi vs. biri yokmu onunla konusun evlligin ilk zamanlarinda boyle seyler oluyor olur ama daha fazla yipratmadan duzeltmek gerek ki bide bosanmak istemiyrsnz sanirim ve bebis var ...
hayatinda baska biri yok dimi?

Evliliģin ilk ayları kavgalar çok normaldir. 2 yabanci ailede yetişen insan bir araya geliyor anlaşmaya çalışıyor. Biz de ilk aylar çok kavga ettik, zamanla azaldı.. çok yeni evlisin ve hamilesin. Çok acele olmuş çocuk işi. Eşin darp veya aldatma olmadıysa eve getirmeye çalış, koparma ipleri.

esinizi

n esinizi dinkeck babasi abisi vs. biri yokmu onunla konusun evlligin ilk zamanlarinda boyle seyler oluyor olur ama daha fazla yipratmadan duzeltmek gerek ki bide bosanmak istemiyrsnz sanirim ve bebis var ...
hayatinda baska biri yok dimi?
Bilmiyorum gözümle görmedim günahını alamam ama sanki birileri tarafından yönlendiriliyor gibime geliyor

Evlilik yılı bir yılı dolmadan bildiğim kadarıyla anlaşmalı boşanamazsınız. Çekişmeli boşanırsanız da bu iş en az bir yıl sürer.
Çocuğu doğurduktan sonra emzirme var, nasıl işe gideceksin ki?
Eşyalar neden onda kalıyormuş ki, madem sana ve çocuğa bakacak neden eşyaları vermiyormuş ki. Koca bir yalan. Boşanmaya ikna etmek için.... Boşandıktan sonra da ne halin varsa gör diyecek muhtemelen. başkasının ipiyle kuyuya inme... O sana para ödeyecek diye de güvenme, iki gün sonra ödemezse ortada kalırsın.
5TL yi bile vermeyen adama nasıl güveneceksin ki? Adam seni sindirmiş. Ailenin de destek olmayacağını bildiği için muhtemelen, bana mahkum gözüyle görüyor.
Boşanmak istiyorsa onun şartlarında asla boşanma, sonuna kadar hakkını ara. Ev eğer eşinin üzerine ise istediği kadar benim desin, evde de payın var unutma.
Muhtemelen sana ev tutup seni evden çıkaracak. İki gün sonra da kirayı ödemeyip seni öylece bırakacak. Bunlara kanma.

Evlilik yılı bir yılı dolmadan bildiğim kadarıyla anlaşmalı boşanamazsınız. Çekişmeli boşanırsanız da bu iş en az bir yıl sürer.
Eşyalar neden onda kalıyormuş ki, madem sana ve çocuğa bakacak neden eşyaları vermiyormuş ki. Koca bir yalan. Boşanmaya ikna etmek için.... Boşandıktan sonra da ne halin varsa gör diyecek muhtemelen. başkasının ipiyle kuyuya inme... O sana para ödeyecek diye de güvenme, iki gün sonra ödemezse ortada kalırsın.
5TL yi bile vermeyen adama nasıl güveneceksin ki? Adam seni sindirmiş. Ailenin de destek olmayacağını bildiği için muhtemelen, bana mahkum gözüyle görüyor.
Boşanmak istiyorsa onun şartlarında asla boşanma, sonuna kadar hakkını ara. Ev eğer eşinin üzerine ise istediği kadar benim desin, evde de payın var unutma.
Muhtemelen sana ev tutup seni evden çıkaracak. İki gün sonra da kirayı ödemeyip seni öylece bırakacak. Bunlara kanma.
Eşimin kendi üzerine evi var fakat biz evlenmeden önce kendisine edindiği mülk bildiğim kadarıyla hiç bi hak iddia edemem evden.Peki ne yapmam gerekiyor.Her gün kavgayla evde iki yabancı gibi olmayla nereye kadar götürebilirimki yarin bir gün çocuğumunda psikolojisi etkilenicekki daha şimdiden bebeğim karnimda benim duygularımı hissediyor.Ne yapmalıyım?

Evlilik öncesinde edinilen mallar paylaşıma konu olamıyor... Eğer evliyken alınmışsa hak talep edilebilir.

Eşimin kendi üzerine evi var fakat biz evlenmeden önce kendisine edindiği mülk bildiğim kadarıyla hiç bi hak iddia edemem evden.Peki ne yapmam gerekiyor.Her gün kavgayla evde iki yabancı gibi olmayla nereye kadar götürebilirimki yarin bir gün çocuğumunda psikolojisi etkilenicekki daha şimdiden bebeğim karnimda benim duygularımı hissediyor.Ne yapmalıyım?
Eger bu durumda bosanmanin sizin icin en dogru karar olduguna inaniyorsaniz bosanin ancak bir avukatla da gorusun. Ancak bildigim kadariyla eger anlasmali bosanmak istiyorsaniz bir yil dolmadan anlasmali bosanamiyorsunuz. Ya bir yilin dolmasini bekleyeceksiniz ya da cekismeli bosanacaksiniz. Bir avukatla gidip gorusmenizi tavsiye ederim. Iyi bir avukatla. O sizi yonlendirecektir.
Esinizin hayatinda biri olmadigindan emin misiniz?

Sen o evde kalmak için tedbir kararı da çıkartıp 6 ay maaş gıbı adamdan para alabilirsin o eve bakmak durumunda, bır de cocugu anneden almazlar boşa sallamasın.

geçmiş olsun agır şeyler yaşıyorsunuz, hıc duyguları katmadan 3. kişinin hayatı gıbı anlatmanız da güclülüğünüzü gösterır hamileyken böyle guclu olmak da sanırım mesele.

Back
X