Hamılelık ve cınsellık

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Arkadaslar gourundgu uzeree on altı haftalıgım ve yaklasık bır haftadır sureklı ılıskıye gırıyoruz ve ben tedırgınım aslında yapmamız lazım ama korkuyorum sımdı konustuk esımle bellı sure yok soz verdık ama szce zararı olurmu

doktorun yasaklamadıysa hiç bir sorun yok her ailede bu tedirginlik oluyor acaba bebeğe bişey olur mu diye ama hiç bişeyde olmuyor sorun kendi içinde bebeği düşünme oluyor kendini rahatlatmak için netten araştırabilirsin bebek tamamen farklı bir yerde ve amniyo sıvısının içinde korumuş rabbim onu

yaa 1.5 haftadır her gun oluyo o cnmı sıkıyo aslında esımle konustuk bı sure ara ya zaten kac gundur ıgne batması gıbı bı agrı hıssedıyorum alt tarafta korkuyom o yuzden ayrıca gercı bızde ılıskıde hıc sorun olmadı esım her zmnkı gıbı ama artık gobkde cıkmaya basladı zor oluyo bebege bısey olmasında

Merhba bende druma sormuştum. Drum riskli gebeliklerde düşük ada erken dogum riski olanlarda cinsel ilişkiyi kısıtlıyor
ama bi problem yoksa sıkıntı yok demişti yinede agrın oluyorsa 2 gune bır senın ıcın daha rahat olur:)

Hergün ilişki olması bence tehlikeli olabilir. 3-4 günde bir yaparsanız daha saglıklı olacaktır kendimce.

Tabi bebiş kesenin içinde ve rahim kapalı oluyor. Ama dediğim gibi ara vermek herzaman iyidir.

bence iki günde bir olsa daha iyi olabilir canım yine de bi doktora sormalısın
ayrıca sende cinsel isteksizlik olmadı mı?
ben mesela hiç istemiyorum ve uzun süre eşimi yaklaştırmadığım zamanlar oluyor

bence iki günde bir olsa daha iyi olabilir canım yine de bi doktora sormalısın
ayrıca sende cinsel isteksizlik olmadı mı?
ben mesela hiç istemiyorum ve uzun süre eşimi yaklaştırmadığım zamanlar oluyor

Valla cnm benim ilk zamanlar isteksizligim oldu sonra gecti su aralar gene isteksizim mesela

kızlar konuyu zor buldum 20+4 hamıleyım 2 haftada bır ortalama ılışlıye gırıyoruz.son ılışkıde bıraz rahmım karnımda gaz var gıbı yukarı doğru çıktı sankı bebekle bırlıkte.tüp bebekle hamıleyım ılışkı yasağımız yok.ben tedırgınım göğüs uçlarım çok hasas hemen acıyor.bu olanlar normal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…