Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta ailecek geçirdik 15 aylık oglum da geçirdi hatta bende hamileyim sadece agrı kesici kullandım geçirdim bi sıkıntı olmadı bizdeSelam kızlar,
5 haftalık hamileyim eşim dün test verdi ve pozitif çıktı ben kendimde bişe hissetmiyorum ama hep dip dibeydik yani Erken gebelik döneminde covid geçiren var mı? Çok korkuyorum bişry olmaz dimi?
Teşekkür ederim. Ben şuan kendimde hiç bişey hissetmiyorum eşimde 2 gün önce halsizlik vardı dün test verdi ama bu süreçte hep beraberdik bende bişe yokGeçmiş olsun. Test verin pozitifse doktorunuza haber verin çünkü gebelere kan sulandırıcı veriliyor. Aşınız yok muydu?
Çok geçmiş olsun inş geçmemiştir banaGeçen hafta ailecek geçirdik 15 aylık oglum da geçirdi hatta bende hamileyim sadece agrı kesici kullandım geçirdim bi sıkıntı olmadı bizde
Canım ben 9 haftalıkken geçirdim.evde ayakta atlattım bütün semptomların hafifini yaşadım.ateşim 38 lerde seyretti.öksürğk olmadı 10 gün koku alamadım.iştah yoktu.iki çocuğa yemek yaptım bide.ağrı kesici ateş düşürücü parol kullanmadım kullanabilirsin dediler ben kullanmadım .zencefil bal limon yap ye ıhlamur bol su c vitamini almaya bak bişey olmaz Allah'ın izniyle.geçmiş olsun..Selam kızlar,
5 haftalık hamileyim eşim dün test verdi ve pozitif çıktı ben kendimde bişe hissetmiyorum ama hep dip dibeydik yani Erken gebelik döneminde covid geçiren var mı? Çok korkuyorum bişry olmaz dimi?
Çok geçmiş olsun canım allah razı olsunCanım ben 9 haftalıkken geçirdim.evde ayakta atlattım bütün semptomların hafifini yaşadım.ateşim 38 lerde seyretti.öksürğk olmadı 10 gün koku alamadım.iştah yoktu.iki çocuğa yemek yaptım bide.ağrı kesici ateş düşürücü parol kullanmadım kullanabilirsin dediler ben kullanmadım .zencefil bal limon yap ye ıhlamur bol su c vitamini almaya bak bişey olmaz Allah'ın izniyle.geçmiş olsun..
Oh maşallah çok sevindimÇok geçmiş olsun canım allah razı olsunEvet bol meyve yiyorum Karantinada 3. Gün hala bişe hissetmiyorum çok şükür inş böyle böyle geççek
![]()
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve dün pozitif olduğumu öğrendim. Çok korkuyorum bebeğime inş. Allahın izniyle birşey olmaz umarım. Daha çok küçük kalp atışını bile duymadık.Selam kızlar,