Hamilelik ve covid😫

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar,
5 haftalık hamileyim eşim dün test verdi ve pozitif çıktı ben kendimde bişe hissetmiyorum ama hep dip dibeydik yani Erken gebelik döneminde covid geçiren var mı? Çok korkuyorum bişry olmaz dimi?

Geçmiş olsun. Test verin pozitifse doktorunuza haber verin çünkü gebelere kan sulandırıcı veriliyor. Aşınız yok muydu?

Selam kızlar,
5 haftalık hamileyim eşim dün test verdi ve pozitif çıktı ben kendimde bişe hissetmiyorum ama hep dip dibeydik yani Erken gebelik döneminde covid geçiren var mı? Çok korkuyorum bişry olmaz dimi?
Geçen hafta ailecek geçirdik 15 aylık oglum da geçirdi hatta bende hamileyim sadece agrı kesici kullandım geçirdim bi sıkıntı olmadı bizde

Geçmiş olsun. Test verin pozitifse doktorunuza haber verin çünkü gebelere kan sulandırıcı veriliyor. Aşınız yok muydu?
Teşekkür ederim. Ben şuan kendimde hiç bişey hissetmiyorum eşimde 2 gün önce halsizlik vardı dün test verdi ama bu süreçte hep beraberdik bende bişe yok 2 doz biontech oldım

İmkanınız varsa kadın doğum doktorunuza kan sulandırıcıyı sorun. Covid bazı insanlarda pıhtılaşma yapıyor. Çok geçmiş olsun.

Selam kızlar,
Canım ben 9 haftalıkken geçirdim.evde ayakta atlattım bütün semptomların hafifini yaşadım.ateşim 38 lerde seyretti.öksürğk olmadı 10 gün koku alamadım.iştah yoktu.iki çocuğa yemek yaptım bide.ağrı kesici ateş düşürücü parol kullanmadım kullanabilirsin dediler ben kullanmadım .zencefil bal limon yap ye ıhlamur bol su c vitamini almaya bak bişey olmaz Allah'ın izniyle.geçmiş olsun..

Merhabalar, ben de 34+2’deyim ve bu sabah 5’te pozitif olduğumu öğrendim. Doktorumla henüz görüşmedim doğal olarak. Boğazım yanıyor ve burnum tıkalı şimdilik. 3 doz biontech aşılıyım. gebelikten dolayı iyot, multivitamin, magnezyum, kalsiyum, Demir ilacı kullanıyorum. test verirken covid doktoruna c vitamini sordum hani çıkarsak alalım mı diye, kanıtlanmış bi etkisi yok c vitamininin alma dedi. İnşallah bu kadarla kalır.

Bende geçen hafta pozitiftim ve eşime bulaşmadı, 3 doz biontech’liydi o da :)

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Ben de yeni atlattım. Karantinam 3 gün önce bitti.
Şüphe ediyorsan test ver ve Dr u na bildir sonucu.
Eger pozitifse ki inşallah değildir kan sulandırıcı iğne vitamin vs. Önerebilir. Onun dışında zaten parol dan başka birsey içemiyorsun.
Ateşini kontrol et sık sık. Gebelıkte yuksek ateş sıkıntılı bir durumdur..
Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım allah razı olsun Evet bol meyve yiyorum Karantinada 3. Gün hala bişe hissetmiyorum çok şükür inş böyle böyle geççek

Selam kızlar,
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve dün pozitif olduğumu öğrendim. Çok korkuyorum bebeğime inş. Allahın izniyle birşey olmaz umarım. Daha çok küçük kalp atışını bile duymadık.

Dr um ateşli seyir olduğu için hastaneye yatış verdi parol kullanıyorum, gebelerin kullanabileceği antibiyotikte var ve oksapar başlattı. Umarım tüm hastalar gebeler ve bebekleri Allah korur

Doğum olacağı gün pcr testi verdim ve pozitif olduğumu öğrendim bebeğimde pozitif doğdu 10 gun yogun bakimda kaldı cok şükür şimdi iyiyiz korkmayın kan sulandırıcı içmeniz lazım geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…