Doktorum onay vermedi maalesef ilk 3 ay ve son 3 ayda yapılmıyor yanılmıyorsam geçtiğimiz hafta kontrole gittim izin vermedi dış doktoru konsültasyon istemiştiKardeşim hamileliğinde kanal tedavisi oldu.doktorunun onayı ile.
Tedavi edilmeyen diş rahatsızlıklarının bebeğin sağlığını bile etkileyebileceğini söyledi doktoru(Allah korusun tabikide).16.haftasında tedavisini oldu şükür bebeğimiz sağlıklı.eğer dayanamayacak duruma gelirseniz aklınızda bulunsun.Doktorum onay vermedi maalesef ilk 3 ay ve son 3 ayda yapılmıyor yanılmıyorsam geçtiğimiz hafta kontrole gittim izin vermedi dış doktoru konsültasyon istemişti
Çok üzüldüm haline Allahım yardımcın olsun acını dindirsin. Belki 16. Haftada falan izin verir doktorunİyi geceler kizlar konuyu nereye açayım bilemedim 12 haftalık hamileyim dis ağrısı çekiyorum diş doktoru kanal tedavisi gerekir dedi ilaç verdi ama kadın doğum uzmanı ağrı kesici hariç ilaç kullanmama izin vermedi tedavi de uygulanmıyor malum nasıl kesebilirim ağrıyı doğal ağrı kesici yöntemleriniz varsa bana bı akıl verin lütfen daha gözüme vuruyor dişimin ağrısı yüzümün sol kısmı sızlıyor resmen
Çok tesekkür ederim o haftalara ulasirsak inşallah izin verir doktor gercektan dayanılacak gibi değilTedavi edilmeyen diş rahatsızlıklarının bebeğin sağlığını bile etkileyebileceğini söyledi doktoru(Allah korusun tabikide).16.haftasında tedavisini oldu şükür bebeğimiz sağlıklı.eğer dayanamayacak duruma gelirseniz aklınızda bulunsun.
Çok geçmiş olsun. Buz koyun aralıklarla. Rahatlatacaktır.İyi geceler kizlar konuyu nereye açayım bilemedim 12 haftalık hamileyim dis ağrısı çekiyorum diş doktoru kanal tedavisi gerekir dedi ilaç verdi ama kadın doğum uzmanı ağrı kesici hariç ilaç kullanmama izin vermedi tedavi de uygulanmıyor malum nasıl kesebilirim ağrıyı doğal ağrı kesici yöntemleriniz varsa bana bı akıl verin lütfen daha gözüme vuruyor dişimin ağrısı yüzümün sol kısmı sızlıyor resmen
İnşallah Allah razı olsunÇok üzüldüm haline Allahım yardımcın olsun acını dindirsin. Belki 16. Haftada falan izin verir doktorun
Buz ve zeytin deniyorum çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Buz koyun aralıklarla. Rahatlatacaktır.
Rica ederim. Benimde şuan kanal olacak dişim ağrıyor aynısını yapıyorum işe yaradı :)Buz ve zeytin deniyorum çok teşekkür ederim
O bnm de aklıma geldi sormayı unuttum maalesef kızımın dis çıkarırken kullanmıştım bana da olur mu diyeDoktorunuza sorsaniz belki disinol kullanmaniza izin verir.
Bence yarin ilk isiniz doktoru arayip sormak olsun.dis agrisi cok feci bisey.gecmis olsunO bnm de aklıma geldi sormayı unuttum maalesef kızımın dis çıkarırken kullanmıştım bana da olur mu diye
Haklısınız çok teşekkür ederimBence yarin ilk isiniz doktoru arayip sormak olsun.dis agrisi cok feci bisey.gecmis olsun
Çok sağolun evet özellikle geceleri çok ağrıyorKaranfil yağını da deneyebilirsin
Birde gece agiriyorsa yatarken biraz yüksek yastıkta yatın (bu ağrıyı azaltir)
Geçmiş olsun bu arada
Çok sağolun evet özellikle geceleri çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?