Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kıslar ben maalesef jilete döndüm hamileyken alamam diye bir de ağdacıya da gitsem stressten gerilirim kasarım bebeğe birşey olur korkusuyla gidemedim ama birşey farkettim tüğlerim çok çabuk çıkıyorlar nerdeyse 5 günde bir koltuk altımı alıyorum hem de epilasyon aletiyle valla yakında kocamla beraber traş ta olurum:)
agdayı bırakmasaydın keske daha temız oluyor jılete donus yapınca tuyler kalınlasıyor ve köklesıyor dıye duydum epilasyonda cok cabuk cıkmasına sasırdım.
keşke ama yaptık bir hata ve şimdi de canım çok acır diye başlayamıyorum...ya ben tüğlü biri değilim yani öyle olur olmaz yerlerde yoktur tüğlerim işte malum genital bölge ,alt bacak( üst bacakta yok) ve koltuk altı....ama kendimi bildim bileli koltuk altı ve bacak için epilasyon kullanırım ve 1 hafta içinde bacaklarımda koltuk altım da alınacak kıvama gelirler zaten koltuk altımda kararma oldu batık ta yok anlamadım ve şimdi hamileyim artık 1 hafta bile değil 4 ya da 5 gün sonra çıkıyor tüğlerim ve işin garibi genital bölgeyi jiletle almama rağmen o daha geç çıkıyor![]()
agdaya donebılırsen cok guzel olur senın acından acı ıcın kremler var doktoruna danısabılırsın ıstersen.
teşekkür ederim mantıklı aslında ve yan etkisi yoksa kullanabilirim evet doktora sormamda fayda var çok sağol:)
merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim ilk aylatda hap agda yaptım fakat koltuk altı ve bikini bölgesinde kararma oldu koltuk altımı gören arkadaslar mor gibi cürük sanki diyo yaklasık 2 aydır hiç bişey uglamıyorum ama acilen temizlenmem lazım yine agda yapsam sakıncalı olabilir mi son ayda acaba ve kararma agdadan dolayı mıdır?