hamilelik ve doğum süracinde istenmeyen tüyler :(

maydonose

hep musmutlu kii :)
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
381
136
83
arkadaşlar malum hamilelik de lazere gidemioz doğuma giderken siz naptınız tüyler hakkında öneriniz varmı

ben ilk hamileliğimde çok zorluk çektim doğumdan 1.5 sene sonra hemen lazere gittim ama oda yaz dönemiydi tahriş oldu cildim anca 3 seans gidebildim ama baya farketti en son aralık da 4.seansa gitmem gerekiyodu maddiyattan gidemedim sonra hamile olduğumu öğrendim ama tüyler baya azaldığı için ılık ağdayla aldım 3 hafta önce ve hala doğru dürüst çıkmadı çok memnunum iyi ki yaptırmışım zamanın da 3 seans da olsa

ağda bantlarıyla alıyorum bende en son 2 hafta önce aldım daha bişey yok ama ben hepsi çıkmadan alıyorum ki kıl az olunca acıda az oluyo

İlk doğumumda genital bölgeyi tıraşlamıştım, diğer yerleri makineyle almıştım. Bu doğumumda da öyle yapıcam. Genital bölgeyi ağda yaparsam mikrop kapma olasılığı var. O yüzden çekiniyorum.

merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim ilk aylatda hap agda yaptım fakat koltuk altı ve bikini bölgesinde kararma oldu koltuk altımı gören arkadaslar mor gibi cürük sanki diyo yaklasık 2 aydır hiç bişey uglamıyorum ama acilen temizlenmem lazım yine agda yapsam sakıncalı olabilir mi son ayda acaba ve kararma agdadan dolayı mıdır?

21. haftamda gntal bölge eldivenle , diğer alanlar epilasyon aletiyle yüzümse ip ya da cımbızla... ilk hamilelğim bakalım sonlara doğru npıcaz...

bende agda yapıyorum suan 5 aylık bebegım karnım cok buyuk degıl kendım yapabılıyorum ılerde agdacıya yaptırırım kızımda öyle yaptırmıstım.

ya kıslar ben maalesef jilete döndüm hamileyken alamam diye bir de ağdacıya da gitsem stressten gerilirim kasarım bebeğe birşey olur korkusuyla gidemedim ama birşey farkettim tüğlerim çok çabuk çıkıyorlar nerdeyse 5 günde bir koltuk altımı alıyorum hem de epilasyon aletiyle valla yakında kocamla beraber traş ta olurum:)

agdayı bırakmasaydın keske daha temız oluyor jılete donus yapınca tuyler kalınlasıyor ve köklesıyor dıye duydum epilasyonda cok cabuk cıkmasına sasırdım.

agdayı bırakmasaydın keske daha temız oluyor jılete donus yapınca tuyler kalınlasıyor ve köklesıyor dıye duydum epilasyonda cok cabuk cıkmasına sasırdım.

keşke ama yaptık bir hata ve şimdi de canım çok acır diye başlayamıyorum...ya ben tüğlü biri değilim yani öyle olur olmaz yerlerde yoktur tüğlerim işte malum genital bölge ,alt bacak( üst bacakta yok) ve koltuk altı....ama kendimi bildim bileli koltuk altı ve bacak için epilasyon kullanırım ve 1 hafta içinde bacaklarımda koltuk altım da alınacak kıvama gelirler zaten koltuk altımda kararma oldu batık ta yok anlamadım ve şimdi hamileyim artık 1 hafta bile değil 4 ya da 5 gün sonra çıkıyor tüğlerim ve işin garibi genital bölgeyi jiletle almama rağmen o daha geç çıkıyor

agdaya donebılırsen cok guzel olur senın acından acı ıcın kremler var doktoruna danısabılırsın ıstersen.

Ben normalde de ağdaya giderim. Hamileliğimde de ağdaya gittim. Temiz, güvendiğiniz bir yer olduktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum. Ağdayla alanlar alıştığı için acımaz, benim acımadı şahsen. Pudralı ağdayla yaptırın eğer yaptıracaksanız, pudralı acıtmıyor.

normalde ne uyguladığınızı merak ettim.yani hamilelikten önce nasıl yapıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…