Hamilelik ve egzama rahatsızlığı

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Kızlar benim kollarımda ve yüzümde egzama var suya karşı bi alerji abdest suyu yapıyor :KK43: iki ayrı ilaç kremim vardı kullanıyordum şimdi süremiyorum doktora gitmeme de cok var napıcam bilemiyorum :KK43:

Neden doktora gitmene çok var canım, daha hiç gitmedin mi, bence bu konu için doktora acilen gitmelisin

Ayın 30 una randevum bar o güne kadr beklim diyorum kese ve kalp atısı için iki kere gittim doktora ama bu durumdan bahsetmeyi unuttum :(

Ayın 30 una randevum bar o güne kadr beklim diyorum kese ve kalp atısı için iki kere gittim doktora ama bu durumdan bahsetmeyi unuttum :KK43:
5.haftada kese ve kalp atisi için neden 2 kere gittin ki, kalp atışı için daha çok erken hatta kese bile görünmemiş olabilir ;)
Canım ben yerinde olsam sadece bunun için doktora giderdim, egzema nasıl bir hastalik tam bilemiyorum ama ben önemli buldum bu konuyu. Belki benim gözümde büyümüştür tabi sen bilirsin ;)

Yok ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de gittim iki gün sonra bidaha gittim :) 5 haftalık değildim 4 haftalıktım o zaman. Şimdi 5 haftalığım haftaya 6. Hafta oluyor o zaman rahat görünür. Egzamam da suya karşı cildim cok kuru o yüzden oluştu 3 senedir var kesin tedavisi yok abdest aldığım için kollarım ve yüzüme su iyi gelmiyor. Baktım netten bebeğe çok zararı yok ama doktora danışılması gerekiyormuş. Bende gittiğimde öğrenicem bakalım :)

İlkinde gitmemin sebebi k.rengi akıntım geliyodu o yüzden gittim doktor dış gebelik olabilir iki gün sonra gel dedi gittim sonra 1 hafta sonra gel dedi o günü bekliyorum işte

İlkinde gitmemin sebebi k.rengi akıntım geliyodu o yüzden gittim doktor dış gebelik olabilir iki gün sonra gel dedi gittim sonra 1 hafta sonra gel dedi o günü bekliyorum işte
Anladım canim , o zaman bence suyla arana biraz mesafe koy bi süreliğine ;) hadi sağlıkla inşallah hicbir sorun çıkmadan bebislerimize kavuşalım :anneadayı::KK200::nazar:

Kızlar benim kollarımda ve yüzümde egzama var suya karşı bi alerji abdest suyu yapıyor :KK43: iki ayrı ilaç kremim vardı kullanıyordum şimdi süremiyorum doktora gitmeme de cok var napıcam bilemiyorum :KK43:

Doktor egzama için kullanabileceğiniz bir şey söyledi mi?

Aile hekimim hiçbir şey vermiyor, internette de tedavi uygulanmaz diye okudum.

Back
X