Hamilelik ve egzama rahatsızlığı

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Kızlar benim kollarımda ve yüzümde egzama var suya karşı bi alerji abdest suyu yapıyor iki ayrı ilaç kremim vardı kullanıyordum şimdi süremiyorum doktora gitmeme de cok var napıcam bilemiyorum

Neden doktora gitmene çok var canım, daha hiç gitmedin mi, bence bu konu için doktora acilen gitmelisin

Ayın 30 una randevum bar o güne kadr beklim diyorum kese ve kalp atısı için iki kere gittim doktora ama bu durumdan bahsetmeyi unuttum

Ayın 30 una randevum bar o güne kadr beklim diyorum kese ve kalp atısı için iki kere gittim doktora ama bu durumdan bahsetmeyi unuttum
5.haftada kese ve kalp atisi için neden 2 kere gittin ki, kalp atışı için daha çok erken hatta kese bile görünmemiş olabilir
Canım ben yerinde olsam sadece bunun için doktora giderdim, egzema nasıl bir hastalik tam bilemiyorum ama ben önemli buldum bu konuyu. Belki benim gözümde büyümüştür tabi sen bilirsin

Yok ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de gittim iki gün sonra bidaha gittim :) 5 haftalık değildim 4 haftalıktım o zaman. Şimdi 5 haftalığım haftaya 6. Hafta oluyor o zaman rahat görünür. Egzamam da suya karşı cildim cok kuru o yüzden oluştu 3 senedir var kesin tedavisi yok abdest aldığım için kollarım ve yüzüme su iyi gelmiyor. Baktım netten bebeğe çok zararı yok ama doktora danışılması gerekiyormuş. Bende gittiğimde öğrenicem bakalım :)

İlkinde gitmemin sebebi k.rengi akıntım geliyodu o yüzden gittim doktor dış gebelik olabilir iki gün sonra gel dedi gittim sonra 1 hafta sonra gel dedi o günü bekliyorum işte

İlkinde gitmemin sebebi k.rengi akıntım geliyodu o yüzden gittim doktor dış gebelik olabilir iki gün sonra gel dedi gittim sonra 1 hafta sonra gel dedi o günü bekliyorum işte
Anladım canim , o zaman bence suyla arana biraz mesafe koy bi süreliğine hadi sağlıkla inşallah hicbir sorun çıkmadan bebislerimize kavuşalım

Kızlar benim kollarımda ve yüzümde egzama var suya karşı bi alerji abdest suyu yapıyor iki ayrı ilaç kremim vardı kullanıyordum şimdi süremiyorum doktora gitmeme de cok var napıcam bilemiyorum

Doktor egzama için kullanabileceğiniz bir şey söyledi mi?

Aile hekimim hiçbir şey vermiyor, internette de tedavi uygulanmaz diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…