Hamilelik ve geç yumurtlama

akrepmio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
603
173
33
27
kızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?

olsa kanda çıkardı bence. her yumurtlamada hamilelik oluşacak diye bir şey yok.

Benimde 3 Aralık da ovulasyonum vardı o günü değerlendirdim bu gün 9.gün adet olmadım ama bu regl gecikmesinin ilk gününden bu güne kadar regl den önce hafif hafif sancı ile başlar ya işte o oluyor 9 gündür bu sancıyı çekiyorum hala regl olmadım sizce neden olabilir?
Kan testi yapmalı mıyım yada ilk önce gebelik testi mi yapmalıyım

olsa kanda çıkardı bence. her yumurtlamada hamilelik oluşacak diye bir şey yok.
yok hamilelikten ziyade 9unda yumurtlama gördüm sonra zaten çatladı silikleşti tesim 1 hafta geciktim. sormak istediğim beklenen adet döneminde yumurtlama olur mu ? hamile değilim zaten beta da çıkmadı :(

Benimde 3 Aralık da ovulasyonum vardı o günü değerlendirdim bu gün 9.gün adet olmadım ama bu regl gecikmesinin ilk gününden bu güne kadar regl den önce hafif hafif sancı ile başlar ya işte o oluyor 9 gündür bu sancıyı çekiyorum hala regl olmadım sizce neden olabilir?
aynıyız canım bende çok merak edip gidip dün kan verdim çıkmadı sen de kan ver 9 gün gecikmiş inşallah sen de çıkar :)

yok hamilelikten ziyade 9unda yumurtlama gördüm sonra zaten çatladı silikleşti tesim 1 hafta geciktim. sormak istediğim beklenen adet döneminde yumurtlama olur mu ? hamile değilim zaten beta da çıkmadı :KK43:
pardon yanlış anlamışım. olabilir ya sonuçta makine değiliz değişebiliyor adet ya da yumurtlama dönemleri.

acilde kan ver canım 2 saate çıkıyor. inşallah hamilesindir. ovülasyon takibi yapmış mıydın?
Acile bu gün gittim kan almadıklarını söylediler çok saçma neden almasınlar ki anlamadım
Ovulasyona gelince ovulasyon 3 Aralık'ta oldum o günü değerlendirdik eşim ile ama bir belirti vs yoktu yumurta döllenince benim genelde sol kasık ağrır aman bu ay öyle olmadı acaba yumurtam yine döllenmedi yada tutunamadı mı gibi düşünceler ile yaşıyorum bu aralar

Acile bu gün gittim kan almadıklarını söylediler çok saçma neden almasınlar ki anlamadım
Ovulasyona gelince ovulasyon 3 Aralık'ta oldum o günü değerlendirdik eşim ile ama bir belirti vs yoktu yumurta döllenince benim genelde sol kasık ağrır aman bu ay öyle olmadı acaba yumurtam yine döllenmedi yada tutunamadı mı gibi düşünceler ile yaşıyorum bu aralar
canım sen nerde yaşıyorsun da acilde kan almadılar? valla kuzum ben de öyle 7 gün geçti gelen giden yok sırt ve bel ağrısı öldürdü beni :((

canım sen nerde yaşıyorsun da acilde kan almadılar? valla kuzum ben de öyle 7 gün geçti gelen giden yok sırt ve bel ağrısı öldürdü beni :KK43:(
Muğla da yaşıyorum bilmiyorum almadılar kan bari dedim kadın doğuma yönlendirme yapın onu da yapamıyoruz dediler gönderdiler
İşte 9 gün oldu gecikti 9 gündür regl öncesi ağrı gibi ağrı çekiyorum inşallah vardır

Muğla da yaşıyorum bilmiyorum almadılar kan bari dedim kadın doğuma yönlendirme yapın onu da yapamıyoruz dediler gönderdiler
İşte 9 gün oldu gecikti 9 gündür regl öncesi ağrı gibi ağrı çekiyorum inşallah vardır
canım oldun mu regli?

Olmadım çünkü hamileyim inanamıyorum hamileyim yarabbime şükürler olsun ki
Çok heyecanlıyım gebelik testi yaptım pozitif çıktı
yaaa inanmıyorum hayırlı olsun canım çok çok sevindimmm :KK200: :KK200: demek ki geç döllenme oldu sende. ovülasyon takibi yapmış mıydın ?

yaaa inanmıyorum hayırlı olsun canım çok çok sevindimmm :KK200: :KK200: demek ki geç döllenme oldu sende. ovülasyon takibi yapmış mıydın ?
Evet yapmıştım artı olarak da hiç bir belirtim yoktu çatlama kasık ağrısı felan olmamıştır diye düşündüm olmuş hala şoktayım

Evet yapmıştım artı olarak da hiç bir belirtim yoktu çatlama kasık ağrısı felan olmamıştır diye düşündüm olmuş hala şoktayım
peki canım gecikmeden önce test yapmış mıydın çıkmamış mıydı? bir de ovülasyon günleri hariç ilişkiye girdiniz mi? aynı durumdayız o yuzden merak ediyorum kusura bakma :(

test ile mi ovulasyon takibi yaptınız acaba? ve hangi günleri değerlendirdiniz? öncesi mi sonrası mı

Back
X