Hamilelik ve göğüsler

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar ben 36. Haftamin içindeyim. Hamilelik boyunca goguslerim sismedi kafama da takmadim acikcasi. Sadece damarlandi. Hamilelikten oncede , hamilelik donemimde de gogus uclarimda beyaz kremsi akinti hep vardi ne bilmiyorum. 85 beden bu arada. Komsumuz cocuguyla konusurken bak dogurcak az kaldi ama gogusleri hic buyumedi hala kucuk kiloda fazla almadi dedi sinir oldum. Sizce goguslerde degisim olmadi diye sutum olmaz mi ki? Gogus buyumezse bebek emmez mi? Rencide oldum sanki biraz... orta halliler yani gogslerimde...

Kizlar ben 36. Haftamin içindeyim. Hamilelik boyunca goguslerim sismedi kafama da takmadim acikcasi. Sadece damarlandi. Hamilelikten oncede , hamilelik donemimde de gogus uclarimda beyaz kremsi akinti hep vardi ne bilmiyorum. 85 beden bu arada. Komsumuz cocuguyla konusurken bak dogurcak az kaldi ama gogusleri hic buyumedi hala kucuk kiloda fazla almadi dedi sinir oldum. Sizce goguslerde degisim olmadi diye sutum olmaz mi ki? Gogus buyumezse bebek emmez mi? Rencide oldum sanki biraz... orta halliler yani gogslerimde...
Olurmu o şey sen öyle diyenleri takma kafana her insan aynı değildir, zaten sütün bebek emmeye başladığı zaman gelir, ne kadar çok emerse o kadar bol sütün olur.

Komşunuza ne bu konulardan?

Çoçuğa söylemesi ne alaka? Manyak mı ne...
Kendi kizina soyluyo o sirada esim kapiyi calmisti. Sanki esim duysun gibisine bagira bağıra soyluyo bide. Sinir etti beni. Zaten hep bi kiskanclik. Gorende kizini 100 beden sancak. Hem alan memnun veren memnun ona ne dimi. Ay dur karimin gogsu buyumemis baska birini aliyim dicek saniyo esimi heralde. Kizdim baya o lafina

Back
X