hamilelik ve Grip yardımcı olun

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Bu saatte yazıyorum ama gripliyim ve başımın ağrısından uyuyamadım çok kötüyüm ara ara ateşim var ne yapmalıyım ilaç kullanamıyorum yardımcı olun ne olur

Bu saatte yazıyorum ama gripliyim ve başımın ağrısından uyuyamadım çok kötüyüm ara ara ateşim var ne yapmalıyım ilaç kullanamıyorum yardımcı olun ne olur
Çok ağır geciriyosaniz dr a gidin hamilesiniz ama bu durumdada uygun serum filan takip rahatlatabiliylar sanırım

Ihlamur kaynatip içe bilirsin. Onun disinda bol bol c vitamini tüketmeye bak ve terle dus al terle dus al umarim rahatlarsin

Valla bende ayni durumdayim canim sabahi sabah ettim bogazim basim kulaklarim cok fena agriyor..

bal+ılıksu+limon bir de içinde tarçın katabilirsin seversen. Boğaza iyi geliyor bal ve limon. (tansiyon problemin yoksa tabi.) en iyi öneriyi doktorun yapar. her bitki çayını içme, biliyorsundur zaten. doktorum ıhlamuru bile cok abartma günde en fazla 2 iç dediydi. tabii bir de geçmiş olsun,

Ateş çok tehlikeli hamilelikte sakın geçer diye kendi kendine bekleme doktoruna ya da bi hastaneye git sana vitamin serumu takarlar o iyi gelebilir

Çok teşekkürler daha yeni yeni kendime gelebildim toparlamaya çalışıyorum kendimi parol içmeyi düşündüm ama vazgectim limonlu çayla ıhlamur u denedim

Back
X