Hamilelik ve grip

Tugceilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.548
2.603
63
Kızlar 26 haftalık hamileyim. Fena tuttu bi illet beni. Ihlamur limon atlattık derken burnum kaldı bi tekk. Su akıyor sadece. Ama tıkanık. Sanki şişmiş gibi içi. Sile sile artık acıyor. Burnum tıkalı olduğu içinde başım kulağım gözüm çok ağrıyor. Diş etlerim şişti ve ağrıyor. Tavsiyesi olan var mı ? Burun spreyi falan kullanamıyor muyuz uf . ?? Şimdiden teşekkürler:KK1::anneadayı:

Tuzlu su (deniz suyu) çekiyorum açılıyor
Zararı olmaz sanırım burnun için

Bana doktorum bebekler için kullanılan bir burun damlası vermişti.
Yakaya dökülüyordu ama kaybettiğim için adını hatırlayamıyorum.
Diğer ürünleri kullanmamın sakıncalı olduğunu belirtmişti.

Bana doktorum bebekler için kullanılan bir burun damlası vermişti.
Yakaya dökülüyordu ama kaybettiğim için adını hatırlayamıyorum.
Diğer ürünleri kullanmamın sakıncalı olduğunu belirtmişti.
Imm anladımm. Ya ah durabilsem keşke dayanabilsem. Ağrı yapmasa tamam da. Bide ağrı yaptı ağlıyorum artık napcağımı şaşırdm

Imm anladımm. Ya ah durabilsem keşke dayanabilsem. Ağrı yapmasa tamam da. Bide ağrı yaptı ağlıyorum artık napcağımı şaşırdm
Epi topu 3 aydır hamileyim ve 4 kere ağır grip oldum.
Sizi en çok ben anlarım.
Burnumu açmak için sıcak suyu bardağa koyup, biraz limon sıkıp onu kokluyorum arada.
Sonuncu hastalığım geçti ama dediğiniz gibi burun hala tıkalı ve feci baş ağrısı yapıyor.
Böyle yaşamayı öğrendim sanırım.:)

Epi topu 3 aydır hamileyim ve 4 kere ağır grip oldum.
Sizi en çok ben anlarım.
Burnumu açmak için sıcak suyu bardağa koyup, biraz limon sıkıp onu kokluyorum arada.
Sonuncu hastalığım geçti ama dediğiniz gibi burun hala tıkalı ve feci baş ağrısı yapıyor.
Böyle yaşamayı öğrendim sanırım.:)
Dediğini şuan bende yapıyıyorm cnm buhar iyi geliyor ama bu tıkanıklığın verdiği baş ağrısı off off hala çekiyorum :) sabııır

Dediğini şuan bende yapıyıyorm cnm buhar iyi geliyor ama bu tıkanıklığın verdiği baş ağrısı off off hala çekiyorum :) sabııır
Çok geçmiş olsn cnm benmde çok başım ağrıyor burnumda tıkanıyor ama hasta değilim hala çözemedim sebebini. Ben okyonus suyu aldm ecznden biraz fayda edyor

Benim aşerjim var, çok kötü olduğumda burun spreyi kullanabileceğimi söyledi deniz hoca, ama çok çok kötü olmam lazım. C grubu ilaçların kullanımı çok önerilmiyor çünkü. Ama olyanus suyunu rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi. Bol sıvı alımı, ıhlamur çayı, taze portakal suyu falan hafifletiyor belirtileri. Zencefil, baş, limon karışımı da iyi geliyor

O arkadasın dedıgı coldmıx sanırım bende kızımda kullanıyorum guzel acıyor Bı deneyin ıstersenız gecmıs olsun sevgiler

Kızlar burun tıkınaklıgı hamileliğimin ilk haftalarından beri var neredeyse onu takip eden baş agrısıda eksik olmuyor duş iyi geliyor, fakat faranjit gecirdim buhar makinası kullanıyorum tam bitti derken bademcik iltihabı basladı penisilin kullandim sabah aksam 5 gün ve koruyucusu derker dün bitti ama ıyıleşemedim hala yutkunmuyorum bile :hasta:

Back
X