- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar selam bugün tam 5 haftalık hamileyim ama diğer gebeler gibi sık idrara çıkmıyorum suda içiyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim arkadaşlara bakıyorum biz sürekli çıkıyoruz sen nasıl çıkmıyorsun diyorlar bende bende bir problem var gibi algiliyorumsık idrara çıkma son zamanlarda oluyor zaten bu haftalarda olmaması normal.
Kuzum walla ne midem bulaniyo ne idrara cikiyorum kasık ağrılarım bitti göğüs agrilarim azaldı yok bu sefer korkuyorum pazartesi doktora gidicem keseyi göremem kötü bişey çıkar diye aklım cikiyorBende 6 haftalık gebelik var ama ben normalde de çok fazla su tüketen ve çok idrara çıkan biriyim. Sanki biraz da arttı gibi. Bu dönemde beni gece tuvaletleri çok yorduğundan yatmaya yakın su içmiyorum. Bence her gebelik farklıdır, sizinki veya benimki bir sorun olduğu anlamına gelmiyor. Benim de hiç midem bulanmıyor maşallah, siz de böyle yaşıyormuşsunuz.![]()
Ben 9 ay karin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim, rahat olunKızlar selam bugün tam 5 haftalık hamileyim ama diğer gebeler gibi sık idrara çıkmıyorum suda içiyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Teşekkür ederim içimi rahatlattinizBen 9 ay karin buyumesi disinda hicbir belirti yasamadim, rahat olun
Ah bak o bende de var her gece fix 1 kere cikiyorumHamileliğimin ilk gününden doğuma kadar hiç sık idrara çıkma durumu yaşamadım. Su da bol bol iciyordum.Sadece normalde gece pek idrara çıkan biri değildim o değişmişti mutlaka 1 kere çıkıyordum. Her hamilelik bir değil rahat olun.
Hiç panik yapma her hamilelik farklı oluyormuş önceki hamileliğimde mide bulantısı idrar gögüs ağrısından duramıyordum bir hafta sonra Rabbim izin verirse kalp atışını duyacagız ve inan belirtilerin çoğu yok kasık agrısı ve ara sıra bulanma yaşıyorum ve dün problem olduğunu düşündüm çünkü daha keseye oluşuyor dedi doktor dış gebelikten korktum acilde aldım soluğu keseyi görüp mutlu mesut döndüm hiç panik yapma hep dua etKuzum walla ne midem bulaniyo ne idrara cikiyorum kasık ağrılarım bitti göğüs agrilarim azaldı yok bu sefer korkuyorum pazartesi doktora gidicem keseyi göremem kötü bişey çıkar diye aklım cikiyor
Herkesin anatomisi farklı, her hamilelik de bu yüzden farklıdırKızlar selam bugün tam 5 haftalık hamileyim ama diğer gebeler gibi sık idrara çıkmıyorum suda içiyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Benim de son zamanlara doğru kasık ve meme ağrılarım azaldı hatta bitti. Bulantı-kusma yaşamadım hiç. Dün doktora gittim gördüm bebişin kalbini. Korkutmayın kendinizi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok. Hamilelik her kadında farklı işliyor, bulantı-kusma yok diye kimse inanamıyor bana. Resmen hamile değil gibiyim.Kuzum walla ne midem bulaniyo ne idrara cikiyorum kasık ağrılarım bitti göğüs agrilarim azaldı yok bu sefer korkuyorum pazartesi doktora gidicem keseyi göremem kötü bişey çıkar diye aklım cikiyor
İnan bende öleyim dün kan testi verdim 1580 çıktı birwz olsun rahatladimBenim de son zamanlara doğru kasık ve meme ağrılarım azaldı hatta bitti. Bulantı-kusma yaşamadım hiç. Dün doktora gittim gördüm bebişin kalbini. Korkutmayın kendinizi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok. Hamilelik her kadında farklı işliyor, bulantı-kusma yok diye kimse inanamıyor bana. Resmen hamile değil gibiyim.![]()