Hamilelik ve idrara çıkmama?

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
828
En iyi cevaplar
1
235
23
35
Kızlar selam bugün tam 5 haftalık hamileyim ama diğer gebeler gibi sık idrara çıkmıyorum suda içiyorum bunun sebebi ne olabilir ?

sık idrara çıkma son zamanlarda oluyor zaten bu haftalarda olmaması normal.

Bende 6 haftalık gebelik var ama ben normalde de çok fazla su tüketen ve çok idrara çıkan biriyim. Sanki biraz da arttı gibi. Bu dönemde beni gece tuvaletleri çok yorduğundan yatmaya yakın su içmiyorum. Bence her gebelik farklıdır, sizinki veya benimki bir sorun olduğu anlamına gelmiyor. Benim de hiç midem bulanmıyor maşallah, siz de böyle yaşıyormuşsunuz.

Kuzum walla ne midem bulaniyo ne idrara cikiyorum kasık ağrılarım bitti göğüs agrilarim azaldı yok bu sefer korkuyorum pazartesi doktora gidicem keseyi göremem kötü bişey çıkar diye aklım cikiyor

Hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar hiç sık idrara çıkma durumu yaşamadım. Su da bol bol iciyordum.Sadece normalde gece pek idrara çıkan biri değildim o değişmişti mutlaka 1 kere çıkıyordum. Her hamilelik bir değil rahat olun.

Ah bak o bende de var her gece fix 1 kere cikiyorum

Kuzum walla ne midem bulaniyo ne idrara cikiyorum kasık ağrılarım bitti göğüs agrilarim azaldı yok bu sefer korkuyorum pazartesi doktora gidicem keseyi göremem kötü bişey çıkar diye aklım cikiyor
Hiç panik yapma her hamilelik farklı oluyormuş önceki hamileliğimde mide bulantısı idrar gögüs ağrısından duramıyordum bir hafta sonra Rabbim izin verirse kalp atışını duyacagız ve inan belirtilerin çoğu yok kasık agrısı ve ara sıra bulanma yaşıyorum ve dün problem olduğunu düşündüm çünkü daha keseye oluşuyor dedi doktor dış gebelikten korktum acilde aldım soluğu keseyi görüp mutlu mesut döndüm hiç panik yapma hep dua et

Kızlar selam bugün tam 5 haftalık hamileyim ama diğer gebeler gibi sık idrara çıkmıyorum suda içiyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Herkesin anatomisi farklı, her hamilelik de bu yüzden farklıdır sizinki başka süreçte olur Sağlıkla atlatın süreci

Benim de son zamanlara doğru kasık ve meme ağrılarım azaldı hatta bitti. Bulantı-kusma yaşamadım hiç. Dün doktora gittim gördüm bebişin kalbini. Korkutmayın kendinizi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bişey yok. Hamilelik her kadında farklı işliyor, bulantı-kusma yok diye kimse inanamıyor bana. Resmen hamile değil gibiyim.

İnan bende öleyim dün kan testi verdim 1580 çıktı birwz olsun rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…